Radio BalkanFox

Voji Brajoviću uručena „Zlatna antena“

Festival drama i serija FEDIS završen je dodelom nagrada „Zlatna antena“ na svečanosti u Domu omladine Beograda, gde je kao najbolja serija proglašena „Koža„, dok je priznanje za životno delo uručeno glumcu Vojislavu Brajoviću.

Stručni žiri festivala je ocenio da se „Koža“ „ističe dubokom psihološkom analizom likova i strukturom koji otkrivaju složene društvene probleme“, rečeno je sinoć na svečanosti u DOB-u, dok je Brajović je proglašen za dobitnika „Zlatne antene“ za doprinos regionalnoj produkciji drama i serija.

Nije ostalo još mnogo slatkiša u kutiji

Primajući priznanje, Brajović je zvanicama u DOB-u rekao da se oseća „kao dete koje je dobilo kutiju slatkiša“ i da „uživa u svakom zalogaju“.

– Nije ostalo još mnogo slatkiša u kutiji. Želim da živim sa ljudima koje krasi istinska čovečnost – poručio je glumac.

Voja Brajović
foto: R.Z./ATAImages

Brajović je izjavio da je zahvalan na regionalnom priznanju, i dodao da je „odigrao dosta uloga i snimao dosta filmova“ tokom 50 godina, koji su primljeni „sa istom zainteresovanošću gledalaca“

Upitan da li je gledao nedavno remasterizovane „Otpisane“, Brajović je rekao da je to bio značajan poduhvat za našu kinematografiju, i da je ratna serija „sada kad je digitalizovana – kvalitet više“.

Bonus video:


04:10

Ukidanje blagajni EPS-a

(Espreso/24sedam/Prenela:M.S)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE