Radio BalkanFox

Lizo smršala i otkrila svoj dnevni jelovnik (DIJETA)

Popularna Lizo je, ponosna na svoj uspeh, odlučila da podeli s obožavaocima šta pojede u toku jednog dana kako bi sačuvala zdravlje i nastavila da gubi kilograme.

Lizo na dodeli Gremija
Lizo na dodeli Gremijafoto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica Lizo godinama je bila primer za tzv. body positivity i isticala je da je zadovoljna svojim izgledom, ali je nedavno odlučila da se pozabavi svojim zdravlje i pokuša da se reši viška kilograma.


Ona nije krila da je bila šokirana nakon što je ismevana u jednoj epizodi animirane serije „South Park„, a iako nije otkrila da li ju je to motivisalo da započne put transformacije, od tada osvajačica Gremija rapidno gubi kilograme.


Nedavno je podelila snimak nakom je vidimo u donjem vešu, kojim je pokazala da je već značajno oslabila, a mnogi spekulišu da iza svega svoji ozempik, lek za dijabetes koji slavni zloupotrebljavaju već neko vreme.

 


Lizo je sada otkrila deo svoje dijete, u kojoj su zastupljeni životinjski proteini, iako je pevačica godinama bila veganka. Ona je na Instagramu objavila snimke u kojima je pokazala svoje obroke, koji su sada raznovrsni i uravnoteženi.

Dnevni jelovnik Lizo

 

  • Doručak: voda s limunom, mafini od belanaca, prženi karfiol i voće
  • Ručak: voda od bamije, obrok-salata s pilećim krilcima i mnogo senfa, domaći čaj od breskve
  • Večera: Grilovana piletina sa šargarepama i šparglom

 

 

Pevačica je otkrila i da je tokom boravka u Japanu otkrila koliko hrana može biti ukusna i nemasna, pa je zavolela suši i japanski omlet, a posebno joj se dopada to kako se osećala dan nakon što je uživala u japanskoj kuhinji.


Posle probanja i istraživanja, shvatila sam da mi životinjski proteini daju više energije, pomažu da smršam i da se izborim s „moždanom maglom“ – iskrena je Lizo, koja ipak ističe da je i veganski način ishrane zdrav, pa se nada da će jednog dana da se vrati „sirovoj, alkalnoj, veganskoj dijeti“.


U pitanju je režim zasnova na bilnoj ishrani koji teba da promeni kiselost organizma, tako da pH bude osam ili viši.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li je dijeta po krvnim grupama opasna?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE