Radio BalkanFox

Rejčel je mladoženja ostavio na venčanju


Rejčel Sigel je trebalo da uživa u onome što bi verovatno bio jedan od najsrećnijih dana u njenom životu – venčanje.

Nosila je prelepu venčanicu dok je bila okružena prijateljima i porodicom koji su bili pri ruci da je posmatraju kako hoda do oltara, a onda se desio preokret.

– Zovem se Rejčel Sigel i moj verenik me je upravo ostavio pred oltarom – rekla je ona u TikToku koji ima preko 3.5 miliona lajkova.

Ono što ovaj video čini tako zapanjujućim je činjenica da se Rejčel smeje sve vreme. To čak i ne liči na hrabar osmeh koji im se lepi na lice dok se nasamo ne raspadne. Oh ne, Rachel nekako izgleda iskreno srećno.

Ona se samouvereno okreće od kamere i trijumfalno diže obe ruke u vazduh dok njena prijateljica kaže: „I ona je tako lepa“.

U sledećem TikTok-u, Rejčel i svatovi su uskočili u trolejbus limuzinu da zaplešu i pevaju. Izbor pesme ne može biti prikladniji.

– Nemoj da plačeš mami. Zato što si sama u stvarnom svetu – pevaju joj.

Sledećeg dana Rejčel je snimila Tik Tok u kome se zahvalila svima na neverovatnoj podršci.

– Zaista sam iznenađena i počastvovana što ste svi ovde sa mnom, i što učestvujete u mojoj priči.Još nisam spremna da pričam o tome, ali kada budem, biću ovde sa svima vama – rekla je.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su pohvalili što je uprkos teškom trenutku našla način da bude srećna i što nije sedela i plakala kao što se očekuje.

Preuzela je stvari u svoje ruke i oduševila sve na internetu, a pojedini korisnici su istakli da bolju  od ravnodušnosti nije mogla da pruži svom partneru koji je ostavio pred oltarom.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE