Radio BalkanFox

Karleuša razočarana Tošićevim „forama“ za muvanje, ovim prepiskama se SROZAO!

Jelena Karleuša je nedavno stala u odbranu svog supruga, Duška Tošića, nakon što je prokomentarisala prepisku između njega i hrvatske pevačice Severine Vučković, koja je ponovo dospela u javnost pre nekoliko meseci. Gostujući u jednoj emisiji, Jelena je iznela niz novih informacija o svom razvodu sa Duškom, što je izazvalo znatiželju javnosti.

Jelena je istakla da ju je iznenadilo ponašanje Duška u prepisci sa Severinom, te da se razočarala u njega i nije očekivala takvo ponašanje od svog bivšeg supruga. Ona je naglasila da je bila iznervirana načinom na koji je Severina reagovala, ističući da je Duško mnogo bolji frajer nego što je ona realno riba, te da ju je ona „napravila budalom“. Jelena je istakla svoje napore da Duško ispadne faca, ali da je razočarana njegovim postupcima.

Jelena je kroz osmeh naglasila kako ju je iznerviralo to što je Severina bila ta koja je poentirala u toj situaciji, umesto Duška. Ona je istakla da se uvek trudila da Duško ispadne faca, ali da je Severina uspela da ga „napravi budalom“.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša, Severina i Duško Tošić

 

– Pa, mene je više iznerviralo to kako je ona njemu odgovarala. Ništa pored mene nije naučio. Napravila ga je budalom. A mnogo je bolji frajer, nego što je ona realno riba. Ja sam se iznervirala što je ona tu poentirala, a ne on, a ja sam se uvek trudila da on ispadne faca – rekla je kroz osmeh ona za Informer TV.

Jelena je izrazila žaljenje što je Duško bio predmet ismevanja zbog ove situacije, ističući da on to „ne zaslužuje“ i da su to bile neke njegove slabosti i nepromišljeni momenti. Podsetila je javnost da je fudbaler izrazio želju da upozna Severinu, ali da je ona jasno dala do znanja da nisu prijatelji niti poznanici i da mu više ne piše. Nakon ovog događaja, Severina je poslala prepisku Jeleni, koju je Jelena komentarisala kroz osmeh.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE