Radio BalkanFox

Jelena Karleuša o svađi sa Marijom Šerifović

Karleuša progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović! Sada je sve jasno: Zbog ovoga pevačica je stavila tačku na sve

Jelena Karleuša, Foto: Tamara Trajković

Pop diva Jelena Karleuša konačno je progovorila o svom odnosu sa Marijom Šerifović, sa kojom je nekada bila nerazdvojna tokom zajedničkog rada u žiriju „Zvezda Granda“.

U nedavnom gostovanju na podkastu kod jutjubera Stefana Lazarova, Jelena je otkrila pravu pozadinu njihovog prijateljstva koje se zahladilo nakon njenog odlaska iz takmičenja.

Karleuša je otkrila da ju je povredio postupak Šerifovićke, posebno kada je Marija lajkovala uvredljiv komentar na njen račun na Tviteru.

Mene je povredilo to… Bila sam uz nju i u dobru i u zlu, ali kada je bilo problema vezanih za mene, ona nije bila uz mene. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je lajkovala jedan jako ružan komentar – izjavila je Jelena.

Ona je istakla koliko ju je povredila Marijina reakcija tokom teških trenutaka, kada su joj izašli novi albumi i kada je bila izložena velikom linču.

– U tom momentu, najmanje što sam očekivala od prijatelja je da se pridruže, makar i tim jednim lajkom – poručila je Karleuša.

Podsećamo, prošle godine Jelena je otpratila Mariju sa Instagrama, na šta je Šerifovićka odgovorila da nema problem s njom i da ukoliko neko ima problem, to treba da reši sam.

Bonus video:


00:33

Karleuša benga u Kraljevu

(Espreso/24sedam/T.M.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE