Radio BalkanFox

Kristijan Golubović otkrio šifru koju su Stanija Dobrojević i on koristili za intimne odnose:



Zabava

Kristijan Golubović otkrio šifru koju su Stanija Dobrojević i on koristili za intimne odnose:

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su deo šeste sezone rijaliti programa „Farma“, a on se sada ponovo nalazi na popularnom imanju u „Farmi 8“

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Inače, od kako se završila šesta sezona „Farme“, mnogo se spekulisalo o njihovom odnosu, te govorilo da su bili intimni. Kristijan je to jednom prilikom potvrdio otkrivši da su imali i šifru za intimne odnose.

Blic preporučuje

.

Foto: Rajko Ristić / Ringier

.

Tokom jedne od emisije „Pitanja gledalaca“ u „Zadruzi“ tokom prethodnih godina Kristijan Golubović je otkrio detalje odnosa sa starletom i bivšom rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević čiji se bivši dečko Marko Marković tada nalazi u istoj sezonu „Zadruge“ sa njim.

Na starletin status prvo je udario kaskader Uroš Ćertić koji je Marku rekao da se maneken srozao time što je bio sa Stanijom, te da on nije smeo sebi da dozvoli da bude sa „takvom devojkom“, a na njegovo izlaganje nadovezao se Golubović:

– Vi kao da pričate o akademskoj građanki. Imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa devojkom koja se sa golim si***a šetala po terasama, gu***a, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove – rekao je Ćertić, pa dodao:

Stanija Dobrojević

Foto: A. Dojkić / Ringier

Stanija Dobrojević

– Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Je l’ ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se j*** utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspešan maneken, lep i ume da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe – rekao je Uroš, a potom se nadovezao Kristijan:

– Prva je čepila p**** na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru „seno“, ona ode gore i ja je iz****m i završim – rekao je Kristijan.

Kristijan i Stanija se nedavno pomirili

Uoči svog povratka na „Farmu 8“, Golubović je nedavni gostovao u emisiji „Red“ televizije, gde je imao priliku da se nakon mnogo godina suoči sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je imao turbulentan odnos tokom i posle „Farme 6“.

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

– Izgladili smo odnose, bili smo zajedno uz direktora i direktorku, pomirenje zarad posla i svega, da zakopamo ratne sekire. Ona je potpala pod uticaj baš dušmana koji me ne vole, a ja znam da Stanija o meni ne misli ružno, jer me je upoznala lično i zna da to nije istina što je od drugih čula, a govorila u nekoj ljutini. Drago mi je što prvi put ima nekoga pored sebe, a ne nekoga ko je pušta niz vodu, ko oni prethodni – kazao je Kristijan, a onda se iz Majamija u program uključila i Stanija.

– Kada sam dobila poziv za ovo uključenje, odmah sam se uplašila da nije neka zamka, neko neprijatno iznenađenje, imala sam ih previše u proteklih godinu dana. Međutim, vidim da sam ja iznenađenje, tako da, bolje što je tako. Javljam se u miru da podržim novu „Farmu“ i da Kristijanu poželim sreću u novom projektu – istakla je Dobrojevićeva, kojoj se Golubović zahvalio.

Stanija je otkrila da li su između nje i Golubovića zakopane ratne sekire

– Što se mene tiče, da. Naš odnos je bio turbulentan. Naša „Farma“ je neponovljiva, bili smo tandem, to naše je imalo neko drugo značenje. Naš odnos posle toga ispratili ste u medijima, ali smo izgladili te odnose zahvaljujući Velikom šefu i Velikoj šefici. Nakon tog izmirenja nisam imala priliku ni da ga sretnem, čujem da ulazi u „Farmu“ i želim mu sreću tamo i da se dobro snađe – navela je Stanija, koja nije krila da ju je Kristijan prijatno iznenadio kada je pohvalio njenog dečka Asmina Durdžića i njihovu vezu:

Kristijan Golubović

Foto: Ringier

Kristijan Golubović

– Prijatno me je to iznenadilo, dobila sam juče link sa portala, gde je imao koju lepu reč. S obzirom na to da godinama unazad nisam dobila nijednu lepu reč sa njegove strane, prijatno sam iznenađena, nadam se da će tako i da ostane.

– Standža, koliko sam je upoznao, pričali smo tamo i družili se, znam tu njenu životnu priču sa momcima koji su bili mlaki prema njoj. Kada je trebalo da se stane leđima za nju, pravili su neke raskorake, ispadala je veće muško u toj priči. Mića ju je 312 puta sa stolice, iznad njene glave, pljuvao u kosu, govorio ovo ili ono, jedini sam tada ustao i rekao: „Daj, čoveče, da je najgora na svetu, pa je preterano“. Do kraja „Farme“ smo se držali zajedno – rekao je Kristijan u pomenutoj emisiji.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE