Radio BalkanFox

Marta Stjuart deli savete udatim ženama


 

Izašao je trejler za nadolazeći Netfliksov dokumentarac „Martha“, u kojem je američka preduzetnica i kuvarica priznala da je varala svog bivšeg supruga Endrua Stjuarta. 83-godišnja voditeljka bila je udata za Stjuarta od 1961. do 1990., a u dokumentarcu Marta Stjuart je otkrila da ga je varala te dala savet udatim ženama koje muževi varaju, kako piše Mirror.

„Izađite iz tog braka“ 

„Mlade žene, poslušajte moj savet, ako ste u braku i muž vas počne da vas vara, on je obično smeće. Izađite iz tog braka“, poručila je, no nije očekivala šta će se zatim dogoditi. 

„Niste li vi sami u ranim počecima svog braka imali aferu?“ upitao ju je producent, a ona je odgovorila: „Jesam, ali mislim da Endi nikada nije znao za to“

 

 

S bivšim suprugom dobila je ćerku Aleksis Stjuart, koja danas ima 59 godina, a nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Entonijem Hopkinsom. Njen bivši suprug nakon razvoda oženio se Martinom bivšom asistentkinjom Robin Ferklou, koja je 21 godinu mlađa od njega, no brak nije potrajao, a zatim se oženio sa Šajlo Nelson, s kojom je i dalje u braku. 

Pik na muževe prijateljica

Podsetimo, Marta, koja je 2004. provela pet meseci u zatvoru zbog zavere povezane s deonicama, prošle godine je otkrila da je slobodna. Izjavila je da ima popis muškaraca s kojima bi volela da izlazi, ali kako mora da sačeka da njene prijateljice, s obzirom na to da je reč o muževima prijateljica.   

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE