Radio BalkanFox

Fen za kosu čisti radijator


 

Jesen je stigla, radijatori se polako pale i vreme je da se rešite onih dosadnih naslaga prašine iza njih. Radijatori mogu biti prava gnjavaža za čišćenje sa svim njihovim uglovima i pukotinama.

Hejzel Mekini, specijalista za čišćenje poznatija kao „Wee Scotty Cleaners“, otkrila je na TikToku izvrstan trik za rešavanje tog problema. U nedavnom viralnom videu Hejzel je otkrila zaista jednostavnu metodu za rešavanje prljavštine skrivene u ćoškovima radijatora.

Čišćenje radijatora može biti naporan posao, ali Hejzelina tehnika oduševila je njene pratioce. Umesto da kupi specijalizovanu krpu, ona koristi fen za kosu kako bi oterala prašinu zarobljenu u radijatoru. “Evo mali savet za vas. Koliko vas je kupilo uređaj za čišćenje zadnje strane radijatora? Kladim se da mnogi jesu, jer sam i ja to uradila.“

 

 

Kada je ova 44-godišnjakinja otkrila svoj trik dodala je: “Svi imamo fen za kosu u kući, zar ne?. Sve što treba učiniti je staviti fen za kosu i produvati zadnju stranu radijatora. Isteraće sve dlake i prašinu napolje.“

“Ovo će vas spasiti od kupovanja novih besmislenih uređaja, a tehnika je brza i učinkovita“, zaključila je.

Korisnici TikToka nisu se ustručavali da podele svoja razmišljanja o ovom jednostavnom triku. “Ooooh, idem odmah da očistim svoje radijatore“, ‘Moram ovo da isprobam“, samo su neki od komentara. “Radim ovo godinama, rezultati su neverovatni“, rekla je jedna od pratiteljki.

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE