Radio BalkanFox

Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: „Bila sam sa čovekom od 73 godine, kupiću stan u Beogradu“



Zabava

Bivša zadrugarka šokirala priznanjem: „Bila sam sa čovekom od 73 godine, kupiću stan u Beogradu“

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka Deniz Dejm poznata je po skandalima, a sada je ponovo šokirala javnost kada je iznela detalje svoje intime.

Deniz

Foto: denisedameofficiel / Instagram

Deniz

Naime, Deniz Dejm je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a jednog korisnika ove društvene mreže je zanimalo koliko godina je imao njen najstariji partner.

Blic preporučuje

Deniz Dejm

Foto: Instagram

Deniz Dejm

„73“, odgovorila je starleta i šokirala sve.

Podsetimo, bivša zadrugarka je nedavno gostovala u emisiji „Amidži šou“ gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje intimnih fotografija.

– Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i jednog sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu – istakla je.

Deniz Dejm

Foto: youtube

Deniz Dejm

– Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja – zaključila je Deniz.

ODUSTALA OD „ELITE 8“, PA OTKRILA PRAVI RAZLOG

Sterleta iz Slovenije Deniz Dejm pojavila se nedavno na sistematskom pregledu koji je bio obavezan za sve učesnike „Elite“, pa se već neko vreme spominje kao učesnica aktuelne sezone. Njeno pojavljivanje na lekarskom izazvalo je veliku pažnju, međutim, kada je počeo rijaliti – Deniz se nije uselila u Belu kuću.

Uoči samog otvaranja, koje je trajalo dve noći, Deniz je navela:

– Probudila sam se sa 74 propuštenih poziva i pun inboks pitanja. Neću učestvovati u „Eliti“. Pričaću kada budem spremna. Hvala na podršci.

Deniz Dejm

Foto: Ringier

Deniz Dejm

Ona je potom odgovarala na brojna pitanja koja su joj pratioci na Instagramu pisali, a većina njih ticala se upravo toga što nije ušla u rijaliti, zbog čega je Deniz odlučila da otkrije razlog.

Pošto je stvarno svako drugo pitanje da li ulazim u rijaliti, zašto ne ulazim… Trebalo bi sad da kažem istinu, vreme je. Neću ulaziti, ne, zato što na lekarskom nije bilo sve kako treba. Sad vam spremam nešto veće i bolje – istakla je na društvenim mrežama Deniz, koja odavno prodaje svoju intimu na jednom sajtu za odrasle.

VIDEO: Deniz i Monika se poljubile


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE