Radio BalkanFox

Ovo su DECA Paf Dedija, otkriveni svi detalji sa suđenja o kom bruji svet! (FOTO)


Paf Dedi, poznati reper, našao se juče prvi put pred sudom u Njujorku, suočen sa optužbama za reketiranje, seksualno zlostavljanje i prostituciju. U sudnici su ga podržali članovi porodice, a atmosfera je bila napeta i emotivna.

U sudnicu su stigli Paf Dedi-jeva majka Dženis, koja je nedavno javno stala u odbranu svog sina, ističući da on nije čudovište kako ga mediji prikazuju, kao i šestoro od ukupno sedmoro dece. Njegova majka je bila vidno uznemirena, a dok je ulazila u sud iz gomile su je napadali vikalići, nazivajući njenog sina predatorom. Paf Dedi se nasmešio kada je ušetao u sudnicu i mahnuo sinu Kristijanu, dok su njegove ćerke bliznakinje držale za ruke ispred suda.

Kvinsi (33), Džastin (30), Kristijan (26), Čens (18) i bliznakinje Džesi i D’Lila (17) su deca ovog kontroverznog repera:

U sudnici je vladala napeta atmosfera, a reper je stigao u zatvorskom odelu, uz podršku svojih advokata. Fotografi su uspeli da ga „uslikaju“ na putu iz zatvora, dok su se tinejdžerke približavale sudu uz poruke podrške i brige od prisutnih.

Paf Dedi će u zatvoru sačekati nastavak suđenja zakazanog za maj. Njegove bliznakinje su se pojavile u sudnici nekoliko minuta pre početka ročišta, ali su ćutale nakon pitanja da li imaju bilo kakav komentar o suđenju svom ocu.

Očekuje se da će suđenje nastaviti da privlači pažnju javnosti, s obzirom na ozbiljnost optužbi i podršku koju Paf Dedi dobija od svoje porodice.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE