Radio BalkanFox

Supruga Suzana saznala ISTINU o njegovom životu, OVE reči KIDAJU DUŠU u delove! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih producenata na domaćoj estradi, Saša Popović, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama kada je na svom Instagram profilu podelio emotivno pismo posvećeno svojoj supruzi Suzani Jovanović. U pismu koje je naišlo na veliki broj pozitivnih reakcija, Popović je otvoreno izrazio svoja osećanja prema svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici.

Saša Popović i Suzana Jovanović su zajedno prošli kroz više od tri decenije zajedničkog života, tokom kojih su izgradili snažan i trajan odnos. U pismu koje je objavio na Instagramu, Popović je istakao koliko je zahvalan što je imao priliku da provede život pored Suzane, ističući njenu podršku i ljubav kao neizmernu vrednost u svom životu.

– Nekad tako stanme i zapitam se: ,,Da li je moguće da je ovo moje žena“. Suzana, moja lepša polovina u ovakvim trenutcima kad se setim da te imam sam najsrećniji čovek na svetu – napisao je Saša na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Popović Instagram

 

U pismu koje je uzdrmalo društvene mreže, Saša Popović je pokazao svoju emotivnu stranu, ističući koliko mu znači ljubav koju deli sa suprugom. Njegova iskrenost i otvorenost oduševile su mnoge pratioce na Instagramu, koji su se u velikom broju obratili rečima podrške i oduševljenja.

Iako je javna ličnost čije se ime često vezuje za svet estrade i zabave, Saša Popović retko deli intimne detalje iz svog privatnog života. Stoga je ovo javno izražavanje ljubavi prema supruzi izazvalo posebnu pažnju, pokazujući da ljubav ne poznaje granice ni prepreke, čak ni u svetu javnih ličnosti.

– Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi – rekla je Vesna.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE