Radio BalkanFox

Najmlađi sin Majkla Džeksona prvi put u javnosti

 

Najmlađi sin Majkla Džeksona, Blanket Džekson godinama se vešto skriva od javnosti, a sada su fotografi uspeli da ga usnime.

Naime, fotografi su 22-godišnjeg mladića uhvatili ispred jednog restorana u Kaliforniji, a bio je u ležernoj modnoj kombinaciji, kako piše Herald Sun.

Poznati

Profimedia

 

 

Blanket je promenio ime u Bigi, a puno ime mu je Princ Majkl Džekson II. Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet meseci. Tada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde, što je izazvalo veliki skandal. Još dok je bio živ, Majkl ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada bi se zajedno pojavljivali u javnosti.

Nakon što je pevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti. Izuzetak je napravio krajem 2021. godine kada je za „Good Morning Britain“ govorio o temi klimatskih promena. Tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovom ocu.

Poznati

Profimedia

 

 

Niko nije ni znao kako izgleda dok ga pre nekoliko godina paparaci nisu ulovili u Kalabasasu u Kaliforniji, a saznalo se i da je tamo, nakon što je postao punoletan, kupio vilu vrednu 2,6 miliona dolara.

Bigija je kralj popa dobio sa surogat majkom, a sina Princa i ćerku Paris dobio je sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debi Rouv.

Svo troje dece odgajio je sam, uz pomoć svog osoblja na imanju „Neverland“, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti.

Naime, svakome je ostavio po trećinu svog bogatstva, koje je raspodelio u delove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE