Radio BalkanFox

OVO DOKTOR DAJE SAŠI POPOVIĆU! Nova informacija o stanju čelnika „Granda“ ugledala svetlost dana! Evo u kakvom je sada stanju!

Ekipa portala Republika uhvatila je pre nekoliko dana Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja. Inače poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, na ekskluzivnim fotografijama nije imao prepoznatljiv osmeh. Kosu je sakrio ispod kačketa, a primetno je i da mu je garderoba znatno šira, što ukazuje da je izgubio težinu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović ispred svoje vile

 

U međuvremenu, u dom Saše Popovića nedavno je svratio doktor, koji poznaje čelnika Granda dugi niz godina. Kako smo sada saznali, on je Saši davao i vitaminske infuzije, koje dodatno pomažu i daju mu energiju posle jačih terapija koje je primao u inostranstvu, a redovni pregledi su svakako dobro došli.

Foto: Vladimir Popović

Saša Popović ispred svoje vile

 

Saša prima vitaminske infuzije i neke specijalne, koje dižu energiju. Taj doktor koji svraća kod njega je inače kućni prijatelj Popovića, i naravno da će da dolazi da vidi kakvo je sada stanje. Te infuzije se i ovako daju da imunitet ljudima, tako da nije ništa ozbiljno kao što se priča. Saša svakako ne izlazi previše i ne kreće se, kako bi se na sve načine zaštitio dok ne bude kompletno sigurno da je zdrav. Sada se super oseća, sve je bolje – rekao nam je dobro upućen izvor.

Foto: Vladimir Popović

Saša Popović ispred svoje vile

 

Inače, kako smo već pisali ranije, fotografije Saše Popovića ispred njegove kuće nedavno su privukle pažnju javnosti jer je na njima bilo jasno vidljivo da je zbog bolesti izgubio kilažu. Ovaj poznati muzički producent, koji je decenijama prisutan na domaćoj sceni, izgledao je znatno mršavije nego što su ljudi navikli da ga vide. 

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE