Radio BalkanFox

Oglasio se Šerif Konjević posle vesti da je njegov saradnik pretukao ženu: „Neko vreme ne radimo zajedno…“

Pevač Šerif Konjević iznenadio se i šokirao kada je saznao da je muzičar Adis Cigura, koj je svirao sa njim, pretukao suprugu i kolegiicu Aldinu Bajić.

Porodično nasilje dogodilo se u dnevnoj sobi doma muzičkog para u Bosni i Hercegovini kada je muzičar nasrnuo na ženu.

– Jutros sam čuo za to. Znate kako, ja tog momka poznajem, sarađivali smo veoma uspešno i on je uvek bio korektan. U njegov privatan život se nikad nisam mešao, a neko vreme ne radimo zajedno, pa ne mogu da vam kažem nešto u šta nisam upućen. Poznato je to da ja ne volim da se mešam u tuđe živote. Naravno da nasilje ne podržavam, naročito nad ženama, damama, to nikako. Smatram da lepim i civilizovanim razgovorom između dvoje ljudi svaka nesuglasica može da se reši i da se prevaziđu neprijatne situacije – rekao je Konjević.

Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pevačica, a u svet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i piše pesme sama. Pevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Kako navode tamošnji mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu.

(Telegraf.rs/Kurir)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE