Radio BalkanFox

Ispovest Keli Dirk – Najžena


 

Američka tiktokerka Keli Dirk šokirala se dok je gledala Netfliksov dokumentarac o istinitom zločinu „Into the Fire: The Lost Daughter.“ Ova serija iz dva dela prati ženu Keti koja saznaje kako je ćerka Aundrija koju je dala na usvajanje nestala iz njene porodične kuće 1989. i njenu očajničku potragu da sazna šta se stvarno dogodilo nakon što je otkrila slučaj 2010. godine.

U dokumentarcu se otkrivaju razni i zastrašujući detalji o noći u kojoj je Aundrija nestala, a u jednom trenutku na ekranu se prikazuje devojčicin prekrivač s kojeg je policija uzimala DNK. Upravo to je uplašilo tiktokeriku. Naime, prikazani prekrivač izgledao je isto kao onaj s kojim je Keli bila prekrivena dok je gledala seriju.

Dezen je potpuno isti

„Smatram da bih trebala da odem u policiju jer mislim da im nedostaje jedan deo dokaza“, započela je ona svoj video. Tada je uporedila prekrivače te se jasno vidi da je dezen potpuno isti. 

 

 

Pustila je i isečak iz serije u kojem inspektor govori: „Postojala su dva uzorka semene tečnosti na prekrivaču koje je prestupnik ostavio. Prekrivač je poslat u državnu laboratoriju na DNK testiranje.“ U jednom trenutku u seriji pokazuju i drugu stranu prekrivača, a zatim je i ona okreće i pokazuje da su iste. „Ovo sam kupila u radnji polovne robe“, rekla je Keli zbunjeno. 

„Molim vas, recite mi da je to bio uobičajeni dezen 1980-ih“, napisala je u opisu videa. „Ovo je smešno i zabrinjavajuće u isto vreme“, „Ja bih ga se rešila odmah“, nizali su se komentari njenih pratilaca. „Moja mama mi je poklonila isti takav prekrivač 1989. godine. Vrištao sam kada sam ga ugledao u seriji“, napisao je neko.

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE