Radio BalkanFox

Supruga stoji pored njega, a on BEZ PANTALONA (ŠOK-FOTO)


Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana odlučili su da kišovite dane u Beogradu zamene toplom Dohom.

Iako to nije ništa novo, jer većina naših javnih ličnosti odlazi u toplije krajeve ono što razliku njihove prethodne odlaske u Katar, od ovog sada jeste stajling.

Snežana i Divac uslikani su na aerodromu, a na fotografiji se jasno vidi kako slavni sportista nosi haljinu do poda. To je zapravo uradio kako bi ispoštovao domaćine i tako se priklonio njihovoj kulturi odevanja. Ovaj njegov gest naišao je na oduševljenje svih, a naročito onih na društvenim mrežama koji ga nikada nisu videli u ovakvom izdanju.

 

Inače, iako imaju stanove širom sveta, dom bivšeg košarkaša Vlada Divca i njegove supruge Snežane tokom leta je u Crnoj Gori. Oni su prvo kupili jedan stan u luksuznom rizortu, a nedavno i drugi na istoj lokaciji samo koji red zgrada više.

On voli da sedi tu u jednom bistrou, nekada sam, naročito ujutru možete ga videti kako u tišini pije prvu kafu. Nije baš pričljiv, voli da je u društvu, ali nije on taj koji vodi glavnu reč. Privlači pažnju, kako ne, pa sve i da nije poznat on je gromada od čoveka. Ne možete da ga ne primetite  kaže jedan komšija koji, poput Divca, leto provodi u pomenutom rizortu.

Ostaje da vidimo kako će Vlade Divac i Snežana provesti svoje vreme u Dohi i da li će njihove avanture biti i ovoga puta tema interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE