Radio BalkanFox

Stiglo im je 20.000 komentara (VIDEO)


Neven Hart, koji je paralizovan od pojasa nadole, i njegova devojka Amber Kogbil, privukli su ogromnu pažnju nakon što su objavili video u kojem detaljno objašnjavaju kako izgledaju njihovi intimni odnosi. Ovo je za mnoge tabu tema, pa zato i ne čudi broj komentara koji je usledio ispod snimka. Inače, Neven je pre dve godine ostao paralizovan nakon što je pao sa motocikla. 

Par sa juga Kalifornije je istakao da su, iako Neven ne oseća penis, vođenje ljubavi i intimnost mogući i prijatni.

– Odlučili smo da podelimo naše iskustvo o tome kako imamo odnose, i kada se Neven povredio, to je jedna od glavnih stvari koja nas je brinula. Hteli smo da znamo da li je to i dalje moguće. Nažalost, na internetu nije bilo informacija o toj temi, a niko nije bio voljan da odgovori na tako lična pitanja. S obzirom na ono što sada znamo, objavljujemo ove informacije kako bismo pomogli drugim mladim parovima ili pojedincima koji prolaze kroz iste stvari – poručila je Amber.

Neven je potom objasnio da pre intimnog odnosa ubrizgava lek u bazu svog penisa. U roku od pet minuta, dobija erekciju. U videu, Neven je otkrio da drugi deo pripreme za intimnost uključuje „pozicioniranje“.

Njih dvoje kažu da, iako je Neven paralizovan, on nije „princeza na jastuku“ kao što mnogi misle.

Takođe, otkrili su i da koriste se*sualno pomagalo, uređaj koji im pomaže da poboljšaju seksualnu mobilnost i omogućava partnerima sa invaliditetom da imaju aktivan intimni život.

Njihov snimak je sakupio više od 31 milion pregleda, a pristiglo je i više od 20.000 komentara.

– Da li je moj dečko paralizovan? Ne.Da li sam ostala da pogledam do kraja jer me uvek zanimalo kako? Da – glasio je jedan od komentara, prenosi buzzfeed.com.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE