Radio BalkanFox

Dečko iz publike mahao Breskvici sa 100€, a zbog njene reakcije „gore“ mreže! Pogledajte šta je uradila

Anđela Ignjatović Breskvica nastupila je prošle noći u poznatom novosadskom klubu, gde je brojnoj publici priredila veče za pamćenje! Tome svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako je mlada zvezda atmosferu dovela do usijanja, a o jednoj sceni „bruje“ fanovi na društvenim mrežama.

Naime, dva momka koja su bila ispred Breskvice želela su da privuku njenu pažnju, pa joj je jedan pružio ružu, dok je drugi izvadio novčanicu od 100 evra. Mlada pevačica ih je pogledala i uzela samo ružu, dok je novac potpuno ignorisala.

Momak je, kako se vidi na snimku, nastavio da joj maše sa evrima i pokuša da joj ih da, ali ga je ona potpuno izignorisala.

Kada je shvatio da ih neće uzeti, on jeuzeo dve ruže i pružio ih je ka Breskvici koja je cveće, za razliku od novca, odmah uzela i zahvalila se.

„Pametna devojka, samo napred“, „Anđa lagano odbila bakšiš“, „Ovako izgleda lep primer jedne estradne umetnice“, „Gospođetina Breskvica iskulirala frajera kao niko, svaka čast“, „Ma tako se to radi“, samo su neki od brojnih komentara na mrežama.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE