Radio BalkanFox

Snimak Džeka Nikolsona i Dženifer Lorens


 

Nije tajna da je Džek Nikolson jedan od najvećih zavodnika Holivuda, a šarm je očuvao i u devetoj deceniji života.

Tako je nedavno počeo da se deli snimak sa dodele nagrade Oskar 2013., kada je svoj šarm pokušao da primeni kod tada 22-godišnje Dženifer Lorens.

U afteršou posle dodele, na kojoj je osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu „Silver Linings Playbook“, Nikolson je prišao Lorens, a ono što je usledilo je lekcija u flertu za sve muškarce.

 

 

„Ličiš na jednu moju „staru“ devojku“, izjavio je Nikolson, čestitavši joj na nagradi. „Zaista? A da li ti ličim na novu devojku?“, odgovorila je Lorens, na šta se Nikolson nasmejao. „Misliću o tome“, dodao je, nakratko otišao pa se vratio i rekao: „I dalje čekam“.

 „Godine idu, ali šarm ga ne napušta“, „Kada on kaže – ličiš na moju staru devojku, ona ga pita – da li ti ličim na novu, pa on kaže – misliću o tome. KLASA“, „Dve poslednje rečenice rekao je u pravom momentu, majstorija“, pišu mnogi komentatori, dok su neki pohvalili Nikolsona za čestitanje mladoj koleginici: „Trenutak kada vam Džek Nikolson priđe i kaže da ste uradili sjajan posao je kao da ste dobili Oskar“, „Nikolson je legenda i Dženifer to zna“.

Nikolson se ne pojavljuje često u javnosti, a zadnji put smo mogli da ga vidimo prošel godine.

Bonus video:

 

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE