Radio BalkanFox

Ljubavni brodolom mis Jugoslavije Suzane Žunić

Nekadašnja mis Jugoslavije Suzana Žunić lepotom je plenila gde god da se pojavi. Niko nije ostao imun na njene čari, a to ju je puno koštalo.

U to vreme perspektivni fudbaler Igor Štimac bio je potpuno opčinjen Suzanom. ona je osvojila prestižnu titulu u takmičenju lepote, a on zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Čileu. Putevi su sve češće počeli da im se ukrštaju, te je usledilo poznanstvo koje je preraslo u romansu. Njihova ljubav privlačila je veliku pažnju javnosti i svi su govorili o ovom mladom i perspektivnom paru. 

1845879-profimedia0141712913igor-stimac-edit.jpg

Printscreen, Printscreen YouTube, Profimedia 

Delovalo je kao da imaju ljubavnu bajku. Vezu su krunisali brakom koji je trajao 19 godina. Međutim, daleko je bio od ideala o kojem svi maštaju. Fudbaler se brzo zasitio svoje lepotice, te je krenuo u osvajanje drugih svih branši. Manekenke, pevačice, voditeljke sve one su bile na putu njegovih osvajačkih pohoda. Ceo region je bio šokiran kada je otkriveno da ju je varao sa pevačicom Alkom Vuicom. To je bila kap koja je prelila čašu i došlo je do razvoda.

Borba sa depresijom i novi brak

Suzana je teško podnela krah braka, posebno kada se saznalo za sva fudbalerova neverstva koja joj je pričinjavao. Usledila je depresija i godine borbe za isceljenje slomljenog srca. Tada je u njen život ušetao Damir Milačić. On je bio trener šibenskog košarkaškog kluba. Za razliku od veze sa fudbalerom, sa njim nije srljala u brak. Venčali su se nakon šest godina veze i dobili dvoje dece.

Kako danas izgleda prelepa Suzana

Suzana danas živi daleko od reflektora i sasvim se posvetila svojoj velikoj ljubavi – slikarstvu. Kako se da videti iz njenih objava na društvenim mrežama, redovno stvara i tim svojim delima uvek obraduje publiku koja je i dalje prati.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE