Radio BalkanFox

Novčani horoskop od 14. do 20. oktobra: Vage oprezno!

Finansije su važna oblast života koja je za mnoge na prvom mestu.

foto: Shutterstock / Andrii Yalanskyi
foto: Shutterstock / Andrii Yalanskyi

Stručnjaci iz oblasti astrologije dali su svoje savete kako da prebrodite novčane probleme ili povećate prihode u nedelji koja je pred vama.

 

Generalno, predstojeća nedelja obećava da će biti prilično uspešna, jer ćemo od 17. oktobra zbog prelaska Venere u znak Strelca. Finansijski tokovi su i dalje jaki zbog povoljnog Merkura.

 

Sada će se sve smiriti, a negativni događaji će blistati različitim bojama. Loši događaji će biti zamenjeni povoljnim. Koristite najmoćnije talismane za privlačenje novca kako biste minimizirali verovatnoću neuspeha u teškim danima, koji i dalje vrlo verovatno mogu biti 14., 15. i 16.

Ovan


Ako Ovan ima nerešene stvari i zadatke sad treba da im se posveti. Radnim danima, astrolozi preporučuju da se obraćatite prijateljima za savet. Ovo je odlično vreme za kupovinu. Možete pokušati da pronađete novi posao, razmotrite nove ponude i sklapate dogovore, pokušate da radite u saradnji. Treba biti hrabar, ne plašiti se nečeg novog i neobičnog.

 

Bik


Novac voli one koji o sutra razmišljaju češće nego juče. Bik treba da se fokusira na budućnost. Možete pokušati da shvatite čemu sledeće treba težiti. To će vam pomoći da postavite nove finansijske i radne ciljeve, steknete motivaciju i entuzijazam za rad. Timski rad i fokusiranje na rezultate pomoći će optimizaciji potrošnje i toka posla. Nemojte da vas ometaju sporedne stvari.

Blizanci


U siromaštvo nas najčešće ne vode neprijatelji i problemi, već naše sopstvene loše navike. Ovo je savršeno vreme za Blizance da se introspektiraju i pokušaju da se poprave. Zvezde i planete će pomoći Blizancima da shvate kako to najbolje učiniti. Sada će sve pomoći da se poveća samopouzdanje i finansijska produktivnost Blizanaca. Da bi povećali prihod, astrolozi savetuju da budete osetljiviji. Dobrota će se vratiti stostruko.

 

Rak


Ova nedelja će na početku biti izuzetno teška i energetski zahtevna, ali od 17. sve će se promeniti. Rakovi su izdržljivi i otporni tokom jake Venere. Oni će moći da prevaziđu sve prepreke na putu i ​​postanu jači. Sve što im sada treba je da budu strpljivi i nauče da čekaju. Najveći neprijatelji novca za Rakove ove nedelje su lenjost i nekontrolisano odugovlačenje.

 

Nastavak na sledećoj strani… 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE