Radio BalkanFox

Lepa Lukić rekla da će tužiti Karleušu

Lepa Lukić tuži Jelenu Karleušu

Jelena Karleuša, Foto: Tamara Trajković

U današnjem izdanju emisije „Stars Specijal„, voditelji emisije Goran Jovanović, Ivan Kleut, Milica Stanimirović i Ivan Gajić govorili su o nedavnom snimku uživo koji je pevačica Jelena Karleuša snimila sa influenserom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Tokom ovog uživo prenosa, Karleuša je izjavila da je Baka Prase navodno imao intimni odnos sa Lepom Lukić.

Jelena Karleuša je sada vodila računa šta će reći, kako će reći, pazila na kosu, što me posle tolike karijere užasno nervira – rekao je Kleut, dodavajući da je to sve verovatno zato što pevačica nije upoznata sa ovom vrstom medijskog eksponiranja.

Govoreći o rečima pevačice koje su predlagale da su mladi jutjuber i njena starija koleginica imali intimni odnos, voditelji emisije su uporedili ovu situaciju sa sličnim koje smo mogli da vidimo sa svetske džet-set scene, priznavajući da ova priča ipak nije istinita.

Lepa Lukić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ekskluzivno za Kurir televiziju oglasila se i sama pevačica, Lepa Lukić, koja je ovim putem Jeleni Karleuši poslala važnu poruku:

– Budala, nisam je videla 10 godina i ne družim se ja sa njom. To je glupost i budalaština. Nemojte mene da upoređujete sa njom. Ja sam se toliko iznervirala, odakle ona da priča to? Nema je nigde pa mora o meni da priča. Ja se oko ovoga uopšte neću razvlačiti po novinama, ja ću da je tužim.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Govoreći o raznim poklonima koje je Karleuša dobila prilikom svog gostovanja u kuću Bake Praseta, voditelji su pomenuli i ružu za koju se ispostavilo da je zapravo donji veš, a onda se složili i da Karleuši nije bilo potrebno da sarađuje sa ovim jutjuberom.

Bonus video:


00:33

Karleuša benga u Kraljevu

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE