Radio BalkanFox

Goca Tržan o pranju nogu Raši Novakoviću: „On to zaslužuje!“

Pevačica Goca Tržan je, nakon kraha braka sa elitarom Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu, stupila u brak sa bubnjarom Radovanom Novakovićem Rašom, a sada je obelodanila kakav je njen drugi suprug teret preuzeo na sebe udajom za nju.

Goca Tržan i Radomir Novaković Raša (Foto: Ringier/TV Blic/Screenshot TV Pink)

Goca Tržan i Radomir Novaković Raša (Foto: Ringier/TV Blic/Screenshot TV Pink) • Blic TV, Screenshot, Tv Pink / Ringier




– Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom koja ima dete je više nego hrabar muškarac. Zašto? Zato što ti u taj brak ne dovodiš samo dete nego dovodiš i bivšeg muža, i bivšu svekrvu, i bivšu familiju, a ja, kao Goca Tržan, nisam donela samo to nego sam donela i medijske budalaštine – istakla je pevačica.

– Taj čovek mene očito toliko voli i toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući. Ne operem mu noge, ali mu izmasiram stopala ponekad kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kući da ga ja nisam sačekala bez obzira koliko je sati. Čak i ako zaspim jer čujem da je kasno i da je došao, ja ustanem da ga pitam da li je umoran ili gladan – dodala je Goca.

Pevačica Goca Tržan godinama je u skladnom braku sa 15 godina mlađim Rašom Novakovićem.

Njihova romansa počela je kada je Raša postao deo njenog benda. On je godinama radio kao bubnjar, a zahvaljujući zajedničkim svirkama bračni par se i upoznao.

Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Ringier)

Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Ringier)

Bubnjevi, međutim, nisu Raši doneli samo dobro. Uporedo sa divnim nastupima i poznanstvom sa pop zvezdom sviranje ovog muzičkog instrumenta donelo mu je povrede u oba zgloba, a Goca je jednom prilikom govorila o tome.

– Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove – otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Ringier)

Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Ringier)

– Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio – rekla je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Goca Tržan i Raša Novaković su se, sa druge strane, nedavno u upečatljivom izdanju pojavili na jednoj svadbi, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Raša na svadbu stigao u majici upasanoj ispod kaiša, a Goca Tržan u dekoltiranoj haljini! Svi pogledi uprti u jedan od omiljenih srpskih parova… (Foto)

(TV Hype)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE