Radio BalkanFox

NAJBOLJI PRIJATELJI MARINKA MADŽGALJA OTVARAJU DUŠU! Susret Ognjena Amidžića i Andrije Miloševića koji su svi čekali! (VIDEO)


Ognjen Amidžić gost popularnog šoua “Dobro veče sa Andrijom”.

Večerašnji gost je moj prijatelj, jedan strašan momak, toliko puta smo se zajedno smejali, bili smo, a i sad smo, najbolji drugovi jednog sjajnog momka koji nije više sa nama – Marinka Madžgalja. Zato ćemo se prisetiti večeras našeg Makija, provejavaće njegov duh i sve ono što je predstavljao. Moj gost  je Ognjen Amidžić – najavio je Andrija Milošević poznatogvoditelja.

 

Ognjen će podsetiti Andriju na njegovo prvo gostovanje u AmiG šouu kada zbog prethodne degustacije rakije, niko od njih dvojice nije mogao da dođe do reči:

Od tada se samo smejemo i vrtimo uvek istu priču – prisetiće se dva prijatelja.

 

Ognjen će ispričati i neverovatnu priču o ženskim najlon čarapama, doživljajima sa šabačkog vašara, kako je upoznao Marinka Mažgalja, anegdote sa nastupa Flamingosa i otkriće koji se to par smuvao u bendu i danas važi za najskladniji nadomaćoj muzičkoj sceni. Publiku će posebno raznežiti priče o njihovim suprugama, sinovima i porodičnim trenucima kojenikada neće zaboraviti.

 Neće biti poštede ni tokom roštiljanja. 

Moj sin Matija je bio jako tužan kad su ukinuli Teletabise, sve dok nije otkrio tvoj profil na Instagramu – oštro će krenuti Ognjen na Andriju.

 

Ne propustite još jednu sjajno veče sa Andrijom i njegovimgostom Ognjenom Amidžićem – ponedeljak, 14. oktobar u 21.30h na Una TV.

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE