Radio BalkanFox

Svi u čudu zbog Miloša Bikovića: Napustio Srbiju i trči izgubljen u šumi



Zabava

Svi u čudu zbog Miloša Bikovića: Napustio Srbiju i trči izgubljen u šumi

Fanovi uznemireni zbog videa poznatog glumca: Biković konačno otkrio šta se krije iza jezivog snimka

Miloš Biković

Miloš Biković

Proteklih dana fanovi su uznemireni zbog Miloša Bikovića. Glumac je trenutno napustio Srbiju, a na nekoliko profila na društvenim mrežama objavljen je njegov snimak kako trči izgubljen u šumi. Njegovo lice odražava napetost, a prizori prirode deluju gotovo zastrašujuće. Mnogi se zato s pravom pitaju šta je izazvalo njegovu paniku. Klip je brzo postao viralan, s brojnim teorijama kako je nastao.

Srećom, Miloš Biković je danas odlučio da objasni šta se krije iza ove priče. Poznati glumac i producent je na svom Instagramu podelio ceo snimak koji je deo promo videa za film „Izolacija“, u kojem on igra glavnu ulogu.

Biković u ovom ostvarenju reditelja Marka Backovića igra Jovana, koji iznenada dobija dobro plaćen posao, koji podrazumeva nadgledanje životinja u šumi. Na udaljenoj planini, daleko od svake civilizacije, obitava u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, odakle vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje. Ovaj idiličan opis ubrzo postaje prava noćna mora, loja glavnog junaka dovodi na ivicu razuma.

Pored Bikovića, u glumačkoj podeli su i Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović i Alisa Lacko.

Ovu originalnu i nesvakidašnju filmsku priču kao koscenarista potpisuje i Marko Jocić, a autorski deo ekipe čine i direktor fotografije Ðorđe Stojiljković, montažerka Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, kao i kostimografkinja Jelena Đorđević.

Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Wolf productions stoje iza ovog filmskog projekta, koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.

Svečana premijera filma „Izolacija“ zakazana je za 29. oktobar u Sava centru, u distribuciji Art Viste.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE