Radio BalkanFox

FILM DANA „Davitelj protiv davitelja“

Devojka iz voza

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Devojka iz voza

Detektiv istražuje priču filmadžije o njegovu čudnom susretu s tajanstvenom mladom ženom i pokušava da utvrdi je li on žrtva ili sumnjivac u događajima koji su se razvili. Uloge: Henri Ijan Kjusik, Niki Ajkoks, Stiven Lang.

Dan obuke

Foto: IMDB

 

 

23.20 Superstar

Dan obuke

Džejk je mladi policijski detektiv kojem se smeši uspešna karijera u losanđeleskom Odeljenju za narkotike, što bi njemu i njegovoj porodici omogućilo bolji život. Zbog toga prvi dan na poslu uz svog starijeg i iskusnijeg kolegu Alonza shvati vrlo ozbiljno. Već pri prvoj vožnji gradskim ulicama Džejk uvidi da njegov kolega Alonzo s lakoćom prelazi na drugu stranu zakona kako bi od svojih doušnika i kriminalaca dobio ono što traži. Uloge: Denzel Vošington, Itan Houk, Skot Glen.

Davitelj protiv davitelja

Promo RTS

 

 

19.00 RTS2

Davitelj protiv davitelja

Radnja se odvija u Beogradu gde se pojavljuje još jedna legenda kriminala; davitelj čije su žrtve devojke koje ne vole karanfile. Policijski inspektor Ognjen Strahinjić pokušava da reši slučaj, ali situaciju dodatno komplikuju mladi pevač Spiridon Kopicl, koji je izgleda u telepatskoj vezi sa daviteljem i njegova simpatija, novinarka Sofija Mačkić, koja celoj priči daje neželjeni publicitet… Uloge: Taško Načić, Nikola Simić, Sonja Savić, Rahela Ferari, Srđan Šaper…

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE