Radio BalkanFox

Uhapšen Adis Cigura koji je krvnički pretukao pevačicu: Oglasili se iz policije, evo gde se muzičar nalazi

Nakon što se u medijima pojavio snimak na kom je prikazano kako muzičar Adis Cigura udara svoju suprugu šakama i nogama, pevačicu Aldinu Bajić, digla se ogromna bura, ali i osuda ovakvog stravičnog čina nasilja nad jednom ženom.

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Samir Valentić rekao je da je Adis Cigura uhapšen.

– 1. oktobra Policijskoj stanici Centar prijavljeno je nasilje u porodici od strane C. A. nad B. A.. Osumnjičeni C. A. je lišen slobode. Policijski službenici su odmah došli na lice mesta, osumnjičenog lišili slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje. Nad istim je provedena kriminalistička obrada nakon čega je predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona na dalje postupanje. Predlog je od strane sudije za predmetni postupak Općinskog suda u Zenici istom određena mera pritvora u trajanju od 30 dana  kazao je Valentić za „Avaz“.

Adis Cigura se trenutno nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Zenica, a zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo „Nasilje u porodici“.

Podsetimo, vijest o premlaćivanju pevačice pojavila se juče u medijima, nakon čega se i ona oglasila kazavši da do nasilja nije došlo zbog prevare, te da je njen partner bio jako ljubomoran.

Tačan motiv biće poznat kada policija i tužilaštvo sprovedu sve istražne radnje.

(Telegraf.rs/Avaz)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE