Radio BalkanFox

Znaš li tko sam? Siromaštvo je zamijenila luksuzom, a Balkan ‘potresla’ svojom seks-aferom

Ja sam crna ovca u obitelji akademika, u šali je svojedobno rekla srpska pjevačica Jelena Karleuša (46) koja je, za razliku od roditelja, često mijenjala srednje škole. Prvi album izbacila je 1995. pod nazivom „Ogledalce“, a tadašnjih 25.000 maraka za album majka Divna posudila je od srpske pjevačice Dragane Mirković.

Foto: Instagramž

Često je isticala kako je rasla u siromaštvu i razvedenoj obitelji radijske voditeljice Divne i policajca Dragana.

– Novinari nisu puno zarađivali, a Divna je radila honorarno. Bilo je to vrlo teško vrijeme. Moja majka je bila previše ponosna da traži od tate, a on se nije previše trudio da nešto pruži – svojedobno je rekla Jelena, iza koje su dva braka.

Za Bojana Karića, sina srpskog biznismena Sretena Karića, udala se 2004., ali nakon tri mjeseca braka odlučili su se razvesti. Dvije godine poslije upoznala je nogometaša Duška Tošića, od kojeg se razvela nakon 16 godina braka. Imaju dvije kćeri – Atinu i Niku.

Balkan je „potresla“ seks-aferom s Ognjenom Vranješom 2019. kad su mnogi pratili intimne poruke koje su si slali. Iako je godinama bila oštra protivnica Vučićeve politike, prošle godine „okrenula je ploču“ i sad podržava srpskog predsjednika.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE