Radio BalkanFox

KO JE MUŽ PRETUČENE PEVAČICE KOJI JE ZBOG NASILJA UHAPŠEN


Vest je da BiH muzičar Adis Cigura krvnički prebio svoju ženu Aldinu Bajić nikog nije ostavila ravnodušnim pogotovo kada živimo u vreme kada je nasilje nad ženama u celom regionu u porastu.

Kako navode tamošnji mediji, on je snimak na kom se vidi da je divljački prebija, ostavljao u komentarima na Fejsbuku i hvalio se time, pa samim tim taj sramni čin ima još dublju tragediju.

On je Fejsbuk profilu stranice Muzičari i pjevači u BiH ostavio svoju biografiju, a vredi napomenuti i da je njegova žena, koju je prebio, u intervjuima često pričala da su upravo on i njen sin njena najveća podrška.

– Rođen 19.02.1983. godine u Sarajevu. Iz porodice sam muzičara otac Zehrid Cigura se tada profesionalno bavio muzikom tako je i mene 1997. godine počeo učiti prve korake u muzici. 1998. godine sam upisao Srednju muzičku školu u Sarajevu gde završavam, 2002. godine u tom periodu školovanja svirao sam po tada poznatim lokalima i sa poznatim pevačima gde 2007. upoznajem srećom ili nesrećom sam ne znam Šerifa Konjevića gde provodim 10 godina sa njim po svim mogućim koncertima po celom svetu.. Od 2017. sviram i radim sa mlađim pevačima i naravno uživam bez stresa.. – stoji u Adisovoj biografiji, a kako se vidi na fotografijama po društvenim mrežama, on je svirao klavijature.

Njegov otac koji ga je i uveo u muzički svet je harmonikaš.

Pojavio se i u Aldininom spotu za pesmu „Neka“ iz 2023. godine.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE