Radio BalkanFox

Zbog neizlečive bolesti slike Brusa Vilisa izazivaju tugu

Fanovi imaju prilike da ga vide jedino kada ga paparaci snime tokom vožnje Kalifornijom. Ovih dana opuštao se sa svojim telohraniteljem u vožnji kroz Los Anđeles.

brus vilis profimedia-0919867204.jpg

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brus je sedeo na suvozačevom mestu i imao je tužan i zamišljen izraz lica.

Svaka nova fotografija slavnog glumca rastuži njegove fanove jer su navikli da ga gledaju nasmejanog.

Porodica Brusa Vilisa redovno izveštava o njegovom stanju. Njegova ćerka Talula Vilis rekla je nedavno da se Brus „oseća isto, što je u njegovoj situaciji dobro“. „Naše posete imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve“, dodala je. Iako je Brusovo stanje teško palo celoj porodici, Talula kaže kako je upravo to „stvorilo mogućnost za više ljubavi“ između njih.

brus vilis profimedia-0910629932.jpg

Blindie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njegova bivša supruga, Demi Mur, s kojom ima tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu, takođe je progovorila o Brusovom stanju. „S obzirom na sve, stabilno je“, rekla je.

Šta je frontotemporalna demencija?

Reč je o retkoj vrsti demencije koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pikova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi su promene ličnosti i ponašanja i poteškoće s govorom. Ova vrsta demencije se odnosi na frontalni i temporalni režanj mozga, na kojima nastaju oštećenja usled bolesti. Nije poznato šta je uzrokuje, ali često postoji genetska komponenta, prenosi Index.hr.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE