Radio BalkanFox

MILENA POPOVIĆ SPOJILA MINJAK I DEKOLTE! Zbog izazovne poze ljudima pale vilice, a tek njena kosa… (FOTO)

Milena Popović (41), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, prema mišljenju mnogih izgleda nikad lepše i mlađe, a tome u prilog ide i poslednja njena objava. Ona se ovog puta opredelila za haljinu koja se čini da je nešto šireg modela, iako se jasno ne vidi, budući da na fotografiji Popovićeva sedi. 

Haljina je u njenoj omiljenoj, crnoj boji, ima kratke nabrane rukave i zakopčava se malenim cirkonskim dugmićima, dok je dužina mini. Čini se da je materijal pliš, a Milena ju je uklopila uz crne svilene čarape. Frizura joj je nešto drugačija ovog puta, pa je umesto talasa usledila isfenirana kosa, izrazitog volumena, koja joj je odlično pristaljala i koja je privukla posebnu pažnju Mileninih pratilaca. 

Šminka je ponovo istakla njene krupne, crne oči, dok je karmin bio neutralniji. Od nakita ponela je samo omiljeni prsten i sat metalne kopče. Njeni fanovi nisu mogli a da ne primete dubok dekolte i zgodne Milenine noge koje su posebno došle do izražja pošto je sedela prekrštenih nogu. Međutim, budući da je objava bila u vidu priče na Instagramu, svi pratioci su ostali uskraćeni za komentarisanje.

Instagram-milena_bogdan

Milena Popović pozira u crnoj plišanoj haljini

Podsetimo, Popovićeva je već duže vreme u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Atraktivna crnka otvoreno govori o sreći u ljubavi o kojoj nije mogla ni da sanja. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. 

Uz poslednju njihovu zajedničku sponatnu fotografiju ona je kratko napisala „Ljubav“.

– Dozvolite svom osmehu da menja svet, ali ne dozvolite svetu da menja vaš osmeh – 

– Bože što ste jedno za drugo, iste sudbine i lepote! – 

– Lepi i pre svega dobri ljudi – 

– Predivna Milena – 

– Ponos naše zemlje – ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE