Radio BalkanFox

Potresna ispovest udovice Sinana Sakića: „Morala sam da pozajmim 5.000 evra na kamatu jer mi Sinanove kolege nisu pomogle“



Zabava

Potresna ispovest udovice Sinana Sakića: „Morala sam da pozajmim 5.000 evra na kamatu jer mi Sinanove kolege nisu pomogle“

Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, a njegova supruga Sabina otkrila je sa kakvim se sve nedaćama suočavala.

.

Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić / Ringier

.

Sabina je otkrila da je imala mnoštvo finansijskih problema, a kako joj ni Sinanova porodica, a ni kolege nisu pomogle ona je morala da uzme novac na kamatu.

Blic preporučuje

Sinan Sakić

Foto: Goran Srdanov / Ringier

Sinan Sakić

Ona se prisetila i Sinanovih poslednjih dana.

– Pokidao je sve cevčice i tražio da ide kući. Spremili smo sve kao da je u bolnici, lekari su svakodnevno dolazili. Umro mi je na rukama, u zagrljaju. Imali smo plan da odemo u Tursku na transplantaciju jetre. Trebalo je ja da mu je doniram. Kad smo došli iz Tuzle, tamo je preživio i kliničku smrt, otišli smo u Tajland, rekao je da će tamo da mu bude bolje. Imali smo indijskog ljekara i biljne preparate, radio je jogu, meditaciju, trudio se.

– Apsolutno niko nije pomogao, nisam ni očekivala, jer oni za života Sinanovog nisu došli da nas obiđu. Mislim da Sinan nije dugo vremena pričao sa svojom porodicom. Kada sam se udala za njega, već su imali neke probleme. Bilo mi je momenata što se nisam znala snaći. Prvih deset dana sam izgubila 17 kilograma, samo sam sedela i ćutala, verovatno sam doživela neki mentalni šok. Tako sam dve godine, pa sam progovorila. Teško mi je što me niko nije pozvao da pita. Bilo je teških trenutaka i finansijskih gde nisu hteli da mi pomognu. Stan koji sam mu prepisala posle njegove smrti, tom zatvoreniku (Rašidu), prodao je za 11.000 evra – rekla je ona i otkrila da joj ni Sinanove kolege nisu pružile pomoć.

Sabina Sakić

Foto: screenshot

Sabina Sakić

– Čak sam zvala i neke Sinanove kolege da mi pomognu kada je bilo teško, odbili su me. Morala sam da uzmem pare na kamatu, 5.000 evra. Samo dok se ne snađem, naravno sve sam vratila – rekla je ona u emisiji „Premijera, vikend specijal“.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE