Radio BalkanFox

Haski zamalo zapalio kuću – Najžena


Sigurnosna kamera u kuhinji zabeležila je neobičan trenutak kada je pas slučajno zapalio kartonsku kutiju odp pice. Ovaj znatiželjni haski, poznat po želji za igrom i razigranom duhu, snimljen je kako njuška kutiju pice koja se nalazila na šporetu. Dok je istraživao, svojim šapama je nenamerno aktivirao plamenik, što je dovelo do toga da se kartonska kutija zapali.

Prema njegovoj reakciji, činilo se da je pas svestan da je napravio nešto što nije smeo, s pogledom punim iznenađenja i neizvesnosti. Njegova brza reakcija, iako možda instinktivna, odražavala je zabrinutost koja je dodatno istakla njegov karakter. Srećom, požar nije izmakao kontroli i nije uspeo da izazove ozbiljnu štetu.

U međuvremenu, vlasnici su bili u podrumu, potpuno nesvesni incidenta koji se odigravao u kuhinji. Međutim, srećom, alarm za dim se oglasio u pravom trenutku, upozorivši ih na opasnost. Brzo su se vratili u kuhinju i uspeli da ugase plamen pre nego što je došlo do ozbiljnijeg oštećenja.

Ova situacija, iako napeta, na kraju se pretvorila u smešnu anegdotu koju će vlasnici moći da prepričavaju prijateljima i porodici. Snimak haskija, koji se više neće tako brzo približiti šporetu, postao je viralan i izazvao je smeh među gledaocima. Pas je postao lokalna zvezda, a njegova znatiželja je, na sreću, naučila sve lekciju o opasnostima u kuhinji. 

U nastavku možete pogledati snimak ovog simpatičnog incidenta koji će vas nasmejati i podsetiti na to koliko je važno biti pažljiv, čak i kada su u pitanju naši najdraži ljubimci.

.

.

 

Bonus video:



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE