Radio BalkanFox

Kasim se javio ženi sa lažnog profila ugovorio sastanak i ona došla, on je zatim prebio





Kasim Doglod, poznatiji kao “Promatrač” na TikToku, postao je poznat po kritiziranju svih korisnika TikToka, posebno razvedenih muškaraca i žena. Međutim, nedavno su procurile informacije o njegovom vlastitom razvodu sa posljednjom suprugom u Hrvatskoj. Priča koja slijedi otkriva pravu prirodu ovog kontroverznog TikTokera.

Kasim se odlučio javiti svojoj tadašnjoj supruzi koristeći lažni muški profil na društvenim mrežama. Pisao joj je danima, razvijajući lažni identitet i dogovorio sastanak u jednom hotelu u Hrvatskoj. Kada je stigao u hotel, Kasim je čekao, a njegova supruga se pojavila odjevena u kratku suknju, spremna za susret. Kada je ugledala svog muža, bila je šokirana i zatečena.

Te iste noći dogodio se incident – Kasim je fizički napao svoju suprugu i zbog toga završio u policiji. Nakon tog nemilog događaja, njihov brak je završio razvodom.

Ovaj skandal je dodatno uzburkao javnost i doveo do pitanja o pravom licu Kasima Dogloda. Ostatak priče i dublji uvid u njegovu prošlost tek trebaju izaći na vidjelo.








newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE