Radio BalkanFox

Dragan stigao u ‘Supertalent’ i oborio rekord: ‘Nikad nitko nije dobio 4 iksa u samo 10 sekundi’


Nova audicijska epizoda ‘Supertalenta‘ obilježio je novi zlatni gumb, dupli žiri pa i novi rekord emisije. Jozo Brkan i Dragan Medić privukli su pažnju publike i žirija zbog svojih prijava na show, ali i zbog odnosa punog napetosti. 

Dragan je istaknuo da mu je cilj ‘sve oboriti s nogu’ pa su on i Jozo svoje individualne pjevačke nastupe pretvorili u dvoboj. Došli su iz istog mjesta s istim talentom, obojica su dobila isti i ujedno maksimalni broj ikseva.

Prvo je nastupio Jozo koji je otpjevao ‘Sićaš li se lungo mare’ legendarnog Vinka Coce. Prvo je ‘x’ dala Martina, zatim Fabijan Pavao. Maja je Jozu ohrabrivala sve do refrena kada mu je i ona pritisnula ‘x’, a zatim je to učinio i Davor

– Pretpostavljao sam – rekao je Dragan o Jozinim ‘iksevima’. 

No, zatim je na pozornicu stigao i Dragan.

On je već nastupao 2017. na ‘Supertalentu’ kada je izveo ‘Mariju Magdalenu’ Doris Dragović, a tada je u žiriju sjedio Janko Popović Volarić umjesto Fabijana. 

‘X’ je odmah pritisnula Martina, zatim i Janko. Maja se malo zabavljala pa kasnije stisnula crvenu gljivu, dok je Davor uživao skoro sve do kraja, a to je izrazito naživciralo Martinu i Janka koji su jedva čekali završetak nastupa.

Dragan je ovog puta stigao s novom pjesmom, a prije nastupa objasnio je žiriju da je već nastupao, ali da je dobio četiri iksa. Objasnio je da su mu rekli da je ‘intonativno točno’, ali da je pogriješio jer je odabrao žensku pjesmu.

Sada je odlučio zapjevati ‘Lane moje’ Željka Joksimovića s kojom je 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu u Istanbulu. 

– Iznimno lagana pjesma – rekla je Maja Martini u šali kada je krenula matrica.

No, čim je Dragan zapjevao, Davor je udario crvenu gljivu, a pridružio mu se i Fabijan Pavao. Maja je bila iduća čiji se iks zacrvenio, a Dragan je stao s pjevanjem. Kada je planirao nastaviti, neslavnom nizu pridružila se i Martina koja mu je jasno pokazala da stane s pjevanjem. 

– Ne valja? – kratko je komentirao Dragan.

– Dragane, Dragane, oborili ste rekord ‘Supertalenta’. Nitko nikad nije dobio četiri iksa u deset sekundi. Dajte aplauz za Dragana – rekla je Maja.

Zatim je pozvala Jozu na pozornicu i proglasila ga pobjednikom ovog dvoboja, a Draganu je dodala da kao pravi protivnik pruži ruku pobjedniku. 

Vidno razočaran, Dragan je pružio ruku i čestitao svom suparniku, nakon čega su se uputili prema izlazu.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE