Radio BalkanFox

Tek kad je uradio OVO, shvatio koliko mu je TEŠKO!

Popularni voditelj Vojislav Voja Nedeljković dobio je malo drugačiju ulogu u novoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“. Nedeljković, koji se ranije uključivao sa podrškom takmičara iz bekstejdža, trenutno menja kreativnog direktora Sašu Popovića u ulozi moderatora.

Nakon nekoliko epizoda, Voja je otkrio kako se snašao u ovoj ulozi i šta će se dogoditi kad se Saša vrati, te priznao koliko je težak Popovićev posao.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voja Nedeljković menja Sašu Popovića

Iskoristio sam svoje radijsko znanje, gde vodim i pričam, i što bi se radijski reklo nikada ne „gazim preko vokala“. Ovoga puta sam privremeno u ulozi moderatora, na mestu Saše Popovića. Godinama radim emisiju, ali ovo je neki drugi posao, nije „soba emocija“ gde je sada, na mom mestu, Milan Mitrović, a na sceni je Ana Sević. Tek kad sednete na tu Sašinu stolicu shvatite šta sve morate da držite pod kontrolom, i takmičare, ali i članove žirija, pogotovo sada kada oni ne vide kandidate, već ih samo slušaju – rekao je Voja, pa dodao:

Ne sugerišem im, već sam tu da napravim vezu između kandidata i žirija i da dobijem obrazloženje zašto je kandidat dobio glasove ili zašto nije, kao i zašto je dobio „panik“. Nemam pravo da ja dam „panik taster“, to može samo žiri. Ako njih šestoro da „panik“, onda moram da ja pritisnim taj taster koji se čuje i onda se završava takmičenje za tog kandidata. Sve ostalo je na pevačima – kako se predstave, ili kako ih žiri ocenjuje, ali mogu da zamislim koliko će njima biti teško kad počne dvoboj između mentora, kada svako ima svog kandidata. Videćemo kako će izgledati kada dvoje članova sedi pored mene ili Saše, a ostali ocenjuju. To će biti „sukob titana“ – istakao je on za „Novosti“.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović bi uskoro trebalo da se vrati u „Zvezde Granda“

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE