Radio BalkanFox

Romantična tajna večera Kajli Džener i poznatog glumca

Duže od godinu i po dana traje najmisterioznija veza u svetu poznatih, a par je sada primećen u jednoj piceriji u Njujorku.

Kajli Džener i Timoti Šalame na prošlogodišnjem finalu US Opena
Kajli Džener i Timoti Šalame na prošlogodišnjem finalu US Openafoto: Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

Kada pomislite na sestre iz porodice Kardašijan-Džener, diskrecija verovatno nije prva stvar koja vam padne na pamet. Međutim, Kajli Džener, jedna od najvećih rijaliti zvezda na svetu, uspeva da uživa u vezi s popularnim glumcem daleko od očiju javnosti.


Ona je duže od godinu i po dana u ljubavi s glumcem Timotijem Šalameom, a par toliko čuva svoju privatnost da ih tako retko viđamo zajedno da mnogi i zaboravljaju da su oni u vezi.


Pre nekoliko dana su viđeni zajedno posle dužeg vremena, a Kajli i Timoti su izašli na veeru u jednu piceriju u Njujorku, gde glumac trenutno snima svoj novi film „Marty Supreme“.

 


Bili su odeveni ležerno – Kajli je nosila crne pantalone i belu majicu, dok je glumac bio u trenerci i u duksu, a sve vreme su ćaskali i trudili se da ostanu neopaženi.

Kako tvrde izvori bliski paru, njihova veza je „veoma ozbiljna“ i oni su „jednostavan sjajan par“.


On je blizak s njenom porodicom, a ona s njegovom – kaže osoba bliska Kajli i Timotiju za People. – Uspeli su da uspostave dobara balans između posla i vremena koje provode zajedno.


Zvanično su se kao par prvi put pojavili na finalu US Opena prošle godine, kada je Novak Đoković osvojio 24. grend slem, a tada su na tribinama razmenjivali nežnosti. Zatim je Kajli bila Šalameova pratnja na dodeli Zlatnih globusa, kada se ipak nije pojavila pored njega na crvenom tepihu, a osim toga su se uglavnom trudili da ne privlače mnogo pažnje.

 

BONUS VIDEO

Ljudi zgroženi snimkom Kim Kardašijan

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE