Radio BalkanFox

Nikol Kidman gurnula Selmu Hajek! Drama na crvenom tepihu – Šta se dešava? (VIDEO)

Nikol Kidman i Selma Hajek sukobile su se na crvenom tepihu tokom Nedelje mode u Parizu, dok su pozirale sa Keti Peri, izazvavši burne reakcije na društvenim mrežama.

Glumice Nikol Kidman (57) i Selma Hajek (58) privukle su veliku pažnju tokom Nedelje mode u Parizu kada su se našle u očiglednom sukobu na crvenom tepihu na reviji Balensijage.

Incident se dogodio dok su Kidman i Hajek, zajedno sa pevačicom Keti Peri (39), pozirale pred fotografima. Došlo je do tenzije u vezi sa načinom poziranja, jer je Selma predložila drugačiju pozu, koju je Nikol odlučno odbila.

Netrpeljivost je bila u vazduhu

U pokušaju da stavi ruku oko Kidman, Hajek je naišla na otpor -Nikol ju je navodno odgurnula i oštro rekla: „Ne diraj me.

Prema rečima očevidaca, Peri je delovala neprijatno i zatečeno tokom cele situacije. Snimak ovog neugodnog momenta, koji se dogodio pre dve nedelje, pojavio se danas na internetu i izazvao buru na društvenim mrežama. Komentari su preplavili društvene platforme, a jedan od njih glasio je: „Napetost se mogla seći nožem.

Ovaj incident je dodatno podstakao glasine o zategnutim odnosima među slavnim zvezdama i njihovim privatnim odnosima.

 

 



Skinula se glumica sa ogromnim grudima! Gola u kadi, muškarci van sebe (FOTO)

Moda i lepota

Sidni Svini, glumica koja je zavela publiku ne samo talentom već i svojim bujnim poprsjem, ponovo je podigla prašinu provokativnom objavom na Instagramu.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE