Radio BalkanFox

Ko je pobednik 16. epizode emisije Komšiluk?

Današnji zadatak takmičara bio je da pripreme musaku sa pohovanim tikvicama

U novoj epizodi emisije „Komšiluk“, koju je publika brzo zavolela, danas su se predstavili novi takmičari, a među njima i Vidosav Čolić i Vojin Savić.

Vidosav i Vojin su dobri drugari. Vidosav dolazi iz Kremna, malog sela blizu Tare. Najviše voli da sprema hladnu supu Tarator, dok mu je specijalnost piletina u sosu od pečuraka. Vidosav je spontan, avanturista i društven momak.

BMW_0044 e21.JPG

Kurir Televizija 

Vojin je iz Beograda i voli da sprema italijansku kuhinju, paste i rižoto. On je samouveren, željan novog iskustva, a za njega bi njegov drug Vidosav rekao da je dobar kuvar, a još boji prijatelj.

Kažu da su se za emisiju prijavili su se iz avanturizma zbog ljubavi prema kuvanju. Njihova prednost je to što se dogovaraju lako i timski su igrači.

BMW_0014 e21.JPG

Kurir Televizija 

Televizijsko kulinarsko takmičenje „komšija“, ljudi spremnih da u timu otkriju svoj način pripreme jela onda kada su motivisani nagradom, ali i zabavno druženje onih koji pored kuvanja vole i igru, čekaju vas i danas na Kurir televiziji. Voditeljski par Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević, uz pomoć „predsednice kućnog saveta“ Nataše Aksentijević, koja se ne takmiči, ali može da zasoli takmičenje, zabaviće vas ove jeseni. 

Kurir televizija Predstavljanje novih takmičarskih timova u 16. epizodi emisije „Komšiluk“

U današnjem izdanju, takmičari iz tima broj jedan, Dragana i Zoran, suprotstavili su se drugom takmičarskom timu, Eni i Đorđu u pripremi musake sa pohovanim tikvicama.

KOMSILUK-S01EP16.00_40_07_17.Still001.jpg

Kurir Televizija 

Oba tima su spremno prihvatila izazov, ali su se ukusu njihovih komšija više dopala zakuska koju su pripremili Dragana i Zoran. Pobednici su rekli da će svoju nagradu dati u humanitarne svrhe, odnosno momku koji se bori za bezbednost životinja koje žive na ulici. 

Nataša Aksentijević održala je i još jedan krug mini-igara koje takmičarima donose dodatne poene koji im mogu pomoći u rangiranju na tabeli, a ovog puta su timovi morali da sa štpićima u ustima naređaju kockice za igranje, ponavljajući reč „komšiluk“.

Pobedu je ovog puta odneo Vojin iz novog takmičarskog tima, odnosno tima broj tri.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir televizija Proglašenje nedeljnog pobednika u „Komšiluku“


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE