Radio BalkanFox

Naša pevačica procvetala nakon razvoda: „Bivši muž je bio ljubomoran, birala sam između porodice i karijere“

Učesnica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, pevačica Violetka Petrova, oduševila je žiri svojim nastupom, ali je takođe podelila emotivnu priču o svom životu.

Otkrila je da je glavni razlog zbog kojeg nije započela muzičku karijeru ranije bio njen bivši suprug, koji nije pružao podršku njenim ambicijama.

Nisam imala podršku mog bivšeg muža. Bio je mnogo ljubomoran, trebalo je da napravim izbor, karijera ili porodica i ja sam naravno izabrala porodicu. Jako mi je žao, šteta za mene, mogla sam da budem sve, a nisam zato što sam izabrala druge ljude – ispričala je ona, pa zatim dodala šta misli kako će on reagovati ako bude gledao emisiju:

– To me ne interesuje, sada imam supruga koji me podržava i veruje u mene, mnogo sam srećna zbog toga.

Podsetimo, životna priča pevačice i nekadašnje učesnice šoua „Nikad nije kasno“, Slavice Ristić, nije ni malo laka.

Pevačica je zbog ljubavi prema muzici u mladosti trpela torturu od strane oca, koji joj nije dozvoljavao da se bavi pevanjem.

– Moj tata je u to vreme radio kao harmonikaš i znao je šta znači biti pevačica, to jest, na kakvom glasu su pevačice. Svim silama se borio i branio mi da pevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kada sam imala 16 godina ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla da pevam- ispričala je Slavica za Grand.

Da je ljubav prema pesmi bila jača dokazuje to što ga nije poslušala, već je zbog kafane pobegla od kuće.

– Jedno veče sam samo odlučila da se spakujem i odem iz kuće. Otišla sam u Prištinu i zaposlila se kao perač čaša. Molila sam gazdu restorana da me pusti da otpevam barem jednu ili dve pesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pevačica -istakla je Slavica koja danas važi za jednu od traženijih pevačica za veselja.

– Nikad mi niko nije pomogao, samo su se čudili kako nisam postigla više u karijeri– istakla je pevačica koja se nakon trideset godina bavljenja muzikom, proslavila pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“.

– Zahvalna sam Bogu što sam ovo doživela. Da sad umrem ne bih žalila – izjavila je za Grand.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE