Radio BalkanFox

Tamara iz ‘Ljubav je na selu’ o suzama i Mileninom ispadu: ‘Nisam plakala, Katica izmišlja’

Katica i Milena baš se i ne slažu s Tamarom te su komentirale u prošloj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’ kako ništa ne radi, a Katica je rekla da stalno zove farmera Ivu i prenosi mu što se događa u apartmanu.

Osim toga, Katica je rekla da je Tamara bila ljubomorna kad su bile u izlasku s farmerom, koji ju je zagrlio pa je zaplakala. Tamara je za RTL.hr komentirala odnos s Katicom i Milenom i sve što su govorile o njoj. 

– Nije točno da ništa ne radim. Mislim da je u pitanju ljubomora jer vjeruju da će me Ivo držati do kraja kod sebe. Često sam se čula s Ivom prije dolaska kod njega pa im i to smeta. One dvije nisu izmjenjivale poruke s njim – ispričala je. 

Foto: RTL

Ne smatra se ljubomornom i tvrdi da nije radila scene u izlasku s Ivom i Katicom.

– Ako mene ne odabere, sve prihvaćam. Vjerujem u pravu ljubav, a ne ljubomoru. Katica je sve izmislila o našem izlasku. Šetali smo se svi troje i družili. Suza nije bilo s moje strane. Prije je ona pustila suzu dok je Ivo sa mnom komunicirao. Milena je htjela ostati u apartmanu. Rekla je da nas pušta da se družimo i da nije ljubomorna – istaknula je Tamara. 

Osvrnula se na loš odnos s Milenom i Katicom.

– Osjetila sam neprijateljsku stranu od obje, čak više od Milene. Katica se promijenila otkad smo stigle kod Ive. Rekla je da će se pobrinuti da ona i ja budemo do kraja kod Ive. Imala je dobru foru da izbaci Milenu, ali ja nisam pala na sve to – rekla je Tamara.

Foto: RTL

Smatra da je farmeru Ivi sve to zabavno.

– Njega to ne dira – rekla je. 

Komentirala je i Milenu koja je rekla da ne želi spavati u istom apartmanu s Ivom.

– To je bilo pretjerano. Bila je još jedna dnevna soba s kaučom. Očekivala sam da će Milena htjeti da spava u apartmanu. Bila je ljubomorna jer sam ja bila sama u sobi pa da mi Ivo ne dođe. Tko prizna, pola mu se prašta – ispričala je Tamara. 

Foto: RTL



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE