Radio BalkanFox

Poznati reper tražio da spava sa taštom – Dok ih žena gleda! Otkriveni bizarni detalji slavnog para

Kanje Vest suočava se sa novim optužbama za seksualno uznemiravanje, uključujući šokantne tvrdnje vezane za suprugu Bjanku Censori i njenu majku, kako navodi njegova bivša pomoćnica Loren Pišota u nedavno podnetoj tužbi.

Kanje Vest je navodno predložio svojoj supruzi, Bjanki Censori, da ima intimne odnose sa njenom majkom dok ih ona posmatra, kako tvrdi Loren Pišota, njegova bivša lična asistentkinja u tužbi.

Ova influenserka i bivša zvezda OnlyFans platforme tužila je slavnog repera u junu, optužujući ga za seksualno uznemiravanje i proganjanje tokom njenog rada za njega u periodu od 2021. do 2022. godine.

Prema navodima „Daily Mail-a“, Pišota je u petak podnela novu tužbu koja sadrži niz uznemirujućih tvrdnji o Vestu, uključujući i njegov navodni fetiš za seksualne odnose sa majkama svojih partnerki. U tužbi se ističe da je Vest često govorio o tome, a i da su Bjanka Censori i njena majka bile među njegovim metama, čak i pre nego što je Bjanka postala njegova supruga.

Foto: profimedia

 


Pišota je takođe navela da je Vest 28. septembra 2022. godine poslao snimak ekrana na kojem se vidi prepiska između njega i Bjanke o njegovoj želji da bude intiman sa njenom majkom. U poruci je, navodno, napisao:

Želim da j**** tvoju mamu pre nego što ode„, a zatim dodao da želi da ga Bjanka gleda dok to radi.

U to vreme, Bjanka je boravila u Los Anđelesu sa radnom vizom, dok je njena majka, Aleksandra, posetila iz Australije.

Dalje se navodi da je Bjanka osećala pritisak da odgovara na takve poruke kako bi zadržala posao i vizu. Pišota tvrdi da je Vest koristio svoje veze sa modnim brendovima kako bi dobijao radne vize za žene koje je dovodio u SAD radi seksualnih odnosa.

Prema navodima, mnoge od njih bile su prisiljene da potpisuju ugovore o poverljivosti, a među njima je bila i Bjanka, koja je prvobitno bila jedna od njegovih zaposlenih.

Tužba detaljno opisuje Vestovo neprimereno ponašanje prema zaposlenima, uključujući seksualne odnose u improvizovanim spavaćim sobama unutar njegovih kancelarija, te korišćenje toaleta i svlačionica za iste svrhe. Pišota je u tužbi naglasila i kako je Vest slao brojne poruke o Bjanki pre nego što se oženio njome, među kojima i onu u kojoj je napisao:

Osećam se kao da je Bjanka došla u LA da spava sa što više ljudi, da raskine brakove i pretvori druge žene u ku*ve„, navodno poslao 25. juna 2022. godine.

 



Skinula se glumica sa ogromnim grudima! Gola u kadi, muškarci van sebe (FOTO)

Moda i lepota

Sidni Svini, glumica koja je zavela publiku ne samo talentom već i svojim bujnim poprsjem, ponovo je podigla prašinu provokativnom objavom na Instagramu.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE