Radio BalkanFox

Ilona odlučila postrojiti Ivicu, a na farmi kod Ive slijedi velika svađa: ‘Već bih izbacio jednu!’

Novi dan na farmama obilježit će prve velike radne akcije, ali i međusobne prozivke i svađe – večeras od 21.15 sati na RTL-u u ‘Ljubav je na selu‘.

Jutro kod Tonija u Ceriću započet će zajedničkim planom farmera i Valentine da malo vremena provedu nasamo, no to će se vrlo brzo izjaloviti.

Foto: RTL

Valentina, nakon svađe večer prije, sa svog farmera neće skidati pogled, pa će mu čak zapovjediti da kraj nje sjedne tijekom doručka. Uz to, Toni će Vivien i Antoneli otkriti veliku novost koja će ih iznenaditi, ali i naljutiti.

Najstarijem farmeru Zlatku na umu će i dalje biti samo kako da uposli svoje odabranice, a one će to i dalje uspješno izbjegavati. U Gračacu, Ilija će svojim damama pokazati svoje konje pa im zadati radne zadatke i otići – spavati.

– Što sam ovo doživjela! – poručit će ljutita Mirjana.

U Ogulinu kod Željka također se sprema zalijevanje povrća, cijepanje drva i šišanje živice, a Vesna neće propustiti priliku da još malo podbode konkurenciju.

Foto: RTL

Jutro nakon velike fešte u Lipovljanima, prepričavat će se doživljaji, a iako je jedva čekao da dođe, Ilona će šutljivom Ivici vrlo brzo pokazati da mu s njom neće biti nimalo lako.

– Zašto si se prijavio tu? Ti si taj koji trebaš nas ispitivati kakva nam je bila večer, kako smo se provele… – poručit će mu ljutito da mora preuzeti inicijativu, dodavši da ga ona ima namjeru itekako postrojiti.

Foto: RTL

Farmer Darko i dalje će na sve načine ugađati svojim damama, a jedna od njih posebno će se truditi da uvijek bude uz njega i pokaže mu što to sve zna raditi u kući i izvan nje.

A neočekivano burno bit će kod Ive. Sitne prepirke između Milene i Tamare posve će eskalirati i uništiti farmerovo posebno iznenađenje.

– Brani je, vodi je kući majci – vikat će Milena u polju lavande.

– Ovo je danas eskaliralo. Ne da nam mira!

– Nemojte, molim vas, budite smirene. Ako ne, ja bih već danas izbacio jednu – poručit će Ivo i pokazati dozu odlučnosti.

Foto: RTL



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE