Radio BalkanFox

Pesma Dragane Mirković završila u hit filmu!

Mada je ove godine na turneji kojom je oborila sve rekorde u regionu, život Dragane Mirković poslednjih dana mnogo je više u znaku sedme umetnosti, jer je najpre imala priliku da se druži sa zvezdama predstave “Laž” u Beču da bi potom saznala i da je njena pesma “Tamo gde je milo moje” emitovana u filmu “Megdan”.

Dragana je pred vikend sa prijateljima bila jedan od specijalnih gostiju na izvođenju hit predstave u glavnom gradu Austrije, a sve na poziv ekipe na čelu sa Milošem Bikovićem. Glumačkoj i muzičkoj zvezdi ovo nije prvi put da se druže pa je Dragana tako bila gost na beogradskom izvođenju predstave, a tom prilikom su otpočeti i dogovori da se deo filma Južni vetar 3 snima u dvorcu u vlasništvu pevačice.

Ali dok se za Južni vetar već znaju i neki detalji, ono što je za Draganu bilo iznenađenje jeste informacija da je trenutni hit film “Megdan” obogaćen njenom muzikom pa se u jednom delu ovog ostvarenja može čuti muzika njene pesme Tamo gde je milo moje, što je regionalna zvezda i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.




Nema zabranjenih

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE