Radio BalkanFox

Ljubio sam se sa njom, pa povraćao“ Glumac otkrio bizaran detalj sa snimanja sa koleginicom: „Neprijatno je

Glumac Asim Ugljen otkrio je u emisiji na HRT televiziji zanimljivo i neočekivano iskustvo sa snimanja jedne scene ljubljenja sa koleginicom Anom Gruicom Uglešić.

Naime, Ugljen je priznao da je nakon te scene doživeo neprijatnost koja ga je dovela do povraćanja.

– Ana Gruica je jedina žena sa kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao – otkrio je Asim, napominjući da greška nije bila njena, već je do problema došlo zbog specifičnog ruža za usne.

– Nije njena greška. Imala je nekakav ruž na sebi, grozno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni i bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz i meni je curio niz grlo i ja nikako nisam uspeo usred scene objasniti da mi se taj ruž sliva niz grlo. To je sve dugo trajalo. Ona je mislila da se ja igram i zato se izmičem i zgrabila me je. Kako je bio kraj scene, ja sam se ispovraćao. Ona se smejala „Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća“ – ispričao je glumac kroz osmeh.

Ugljen je priznao da nikada nije voleo scene ljubljenja jer su mu uvek neprijatne, iako se, kako kaže, lakše snalazi u snimanju intimnijih scena koje mu deluju manje nelagodno.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE