Radio BalkanFox

Ćerka Snežane Đurišić podržala mamu na koncertu, zet izostao

Ćerka Snežane Đurišić podržala majku na koncertu, zet izostao

Diva narodne muzike, Snežana Đurišić, sinoć je održala koncert u beogradskoj MTS dvorani. Kao što se i očekivalo, pevačici su podršku pružili, unuci, partner Vanja i majka, a zbog ovog posebnog događaja u Beograd je iz Amerike doputovala i ćerka Snežane Đurišić sa svojom naslednicom.

Ćerka Snežane Đurišić svet portal svetĆerka Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

Maja je slika i prilika svoje majke, a pored lepote ona je od pevačice nasledila i talenat za muziku, ali nikada nije imala želju da se bavi pevanjem.

Ćerka Snežane Đurišić živi mirnim životom

Maja s porodicom godinama živi i radi u Americi gde je majka često posećuje, jer je veoma vezana za nju, njenu decu, ali i zeta koji joj je, kako je pevačica jednom prilikom šaljivo ispričala, “održao lekciju” nakon što je ćerku predstavila u medijima:

– Rekao mi je: ”Slušaj ti, nemoj ženu da mi ubacuješ u javni svet, u estradu” .

Ćerka Snežane Đurišić svet portal svetĆerka Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

Diva narodne muzike otkrila je da joj zetove reči nisu zasmetale, te da se s njim odlično slaže.

– Moj zet je divan čovek. Voli da sluša svoju ženu kada peva, budući da moja ćerka veoma lepo peva – rekla je Snežana.

Snežana Đurišić veoma je ponosna na ćerku koja je završila dva fakulteta i zasnovala je porodicu onakvu iz kakve je i potekla, zdravu, složnu i uspešnu.

Zet izostao sa koncerta

– Nije krenula mojim stopama, nije htela da krene. Njena priča je da je to zbog toga da njena deca ne bi trpela, to je šamarčina meni. Onda sam joj rekla da je svake godine po mesec dana bila na moru i kako bi mogla lepo da živi da sam ja, na primer, neka nastavnica ili profesorka muzičkog… Postoji cena za nešto što je privilegija u životu, rekla sam joj da to više ne priča, ali nije poslušala (smeh). Ja je volim što je takva”, ispričala je Snežana jednom prilikom u emisiji “Iz profila”.

Ćerka Snežane Đurišić svet portal svetĆerka Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

Iako žive u Americi, Maja i njena porodica veoma su vezani za Snežanu, ali nažalost nisu svi članovi mogli da uživaju u njenom sinoćnjem koncertu.

– Ćerka je stigla iz Njujorka, sa mojom unukom baš zbog ovog koncerta, odnosno jubileja. Unuk nije stigao jer mora u školu, ona je student, pa može. Žao mi je što nije i Luka tu, ali dobro i zet naravno. Druga unuka igra večeras u folklornom društvu, unuk Miloš je tu negde.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE