Radio BalkanFox

Koji slavni zavodnik je vaš idealan par prema Zodijaku?

Prema horoskopu, vaš idealni selebriti par donosi upravo ono što tražite u vezi – bilo da je to strast, stabilnost, ili uzbudljiva avantura.

Dejvid Bekam
Dejvid Bekamfoto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

Astrologija može otkriti interesantne aspekte naših ličnosti, uključujući i tipove ljudi koji nam prirodno odgovaraju.

 

Kada je reč o ljubavnim partnerima, posebno intrigira mogućnost povezivanja sa holivudskim šmekerima koji su, uz šarm i harizmu, osvojili milione.

 

Pogledajmo koji poznati zavodnik bi prema vašem horoskopskom znaku mogao biti idealan partner!

 

Ovan – Leonardo Dikaprio

 

Dikaprio je idealan par Ovnu
Dikaprio je idealan par Ovnufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kao Ovan, vi ste strastveni, direktni i puni energije, što vas čini odličnim partnerom za glumca poput Leonarda Dikaprija, poznatog po svojoj karizmi i odvažnosti. Leo, koji je sam po sebi vatren i pustolovan, odgovaraće vašoj želji za avanturom i uzbuđenjem, dok će vas njegova misteriozna strana dodatno privući. Ova kombinacija obećava dinamičnu i strastvenu vezu!

 

Bik – Dejvid Bekam

 

Bekam je prema Zodijaku vaš idealan par
Bekam je prema Zodijaku vaš idealan parfoto: Profimedia

Bikovi traže stabilnost, vernost i luksuz u vezi, što ih čini savršenim za Dejvida Bekama, jednog od najpoznatijih zavodnika koji zrači stilom i elegancijom. Dejvidova posvećenost porodici i sofisticiranost odgovaraće vašoj potrebi za stabilnošću i emotivnim osloncem. Zajedno, vi i Bekam biste uživali u dugim romantičnim večerama i zajedničkom opuštanju u luksuznim destinacijama.

 

Blizanci – Džoni Dep

 

Džoni Dep
foto: Ron Wolfson, 2000 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

Blizanci obožavaju intelektualne i kreativne partnere, a ko bi bio bolji od enigmatičnog Džonija Depa? Njegova ekscentričnost, ljubav prema umetnosti i izražena individualnost sigurno bi vas očarali. U vezi sa Depom, Blizanac bi imao beskrajne razgovore, smeh i avanture – upravo ono što vam je potrebno da ne biste upali u rutinu.

 

Rak – Kit Harington

 

Rakovi, poznati po svojoj emotivnosti i želji za toplinom u vezi, idealnog partnera mogu pronaći u Kitu Haringtonu, glumcu poznatom po svojoj ozbiljnosti i suptilnom šarmu. Kitov zaštitnički karakter i spremnost na posvećenost učinili bi da se osećate sigurno i voljeno. On bi bio partner koji ceni dom i porodicu, baš kao i vi.

 

Lav – Bred Pit

 

Lavovima je potreban partner koji može da prati njihov sjaj, a Bred Pit je upravo takva osoba. Ovaj šarmantni glumac i zavodnik zasigurno bi odgovarao Lavu, koji uživa u pažnji i obožavanju. Sa Bredom, Lav može uživati u vezi punoj glamura i romantike, a oboje bi jednako uživali u zajedničkom osvetljavanju društvenih događaja.

 

Devica – Rajan Gosling

 

Device traže stabilne, pažljive i promišljene partnere, pa bi Rajan Gosling bio idealan izbor. Njegova smirenost, posvećenost i iskrenost učinili bi da se osećate posebno i sigurno. Goslingova rezervisana, ali nežna priroda potpuno bi odgovarala vašem analitičkom duhu i ljubavi prema stabilnim, dugoročnim vezama.

 

Vaga – Džordž Kluni

 

Vagama je potrebna harmonija i estetika u vezi, što ih čini savršenim parom za jednog od najpoznatijih zavodnika svih vremena – Džordža Klunija. Njegova šarmantna ličnost, diplomatski pristup i ljubav prema lepim stvarima osvojiće Vagu koja ceni balans i mir. Veza sa Klunijem bila bi prava romantična bajka.

 

Škorpija – Antonio Banderas

 

Strastvenim i intenzivnim Škorpijama potreban je partner koji će moći da izdrži njihovu energiju, a Antonio Banderas je savršen spoj zavodljivosti i intenziteta. Njegova vatrena priroda i španski šarm dodatno bi ojačali vezu sa Škorpijom, donoseći vatromet emocija, strasti i duboke povezanosti.

 

Strelac – Metju Mekonahi

 

Strelčevi traže pustolovne i slobodoumne partnere, a Metju Mekonahi je oličenje takvog duha. Njegova spontanost, ljubav prema putovanjima i filozofski pristup životu učinili bi ga savršenim partnerom za Strelca, kojem je potrebno osećanje slobode. Sa Mekonahijem, avanture i izazovi ne bi izostali.

 

Jarac – Kolin Firt

 

Praktični Jarčevi trebaju partnera koji je stabilan, pouzdan i inteligentan, što ih čini idealnim parom za Kolina Firta. Njegov klasičan, suptilan šarm i ozbiljan pristup životu odlično bi odgovarali Jarčevoj ambiciji i ljubavi prema tradiciji. Firt bi bio partner koji podržava vaše ciljeve i zna kako da vam pruži stabilnost.

 

Vodolija – Džared Leto

 

Vodolijama su potrebni jedinstveni i kreativni partneri, a Džared Leto je oličenje individualnosti i umetničkog duha. Njegova ekscentričnost, nekonvencionalan pristup i intelektualna znatiželja odgovaraće slobodoumnim Vodolijama. Sa Letom, veza bi bila avanturistička i puna inspiracije, bez ograničenja.

 

Ribe – Orlando Blum

 

Ribe su romantične i emotivne, a Orlando Blum sa svojom nežnom i sanjivom prirodom odgovara baš takvom partneru. Njegova umetnička duša i sposobnost da se posveti u vezi učinili bi ga idealnim za Ribe koje traže nekoga s kim će se emotivno povezati. Sa Orlandom, svaka romantična fantazija mogla bi postati stvarnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE