Radio BalkanFox

Najbolji pametni satovi u 2024. godini

Lista najboljih pametnih satova u 2024. godini uključuje Apple Watch Series 10, Galaxy Watch 7 i Garmin Venu 3, zadovoljavajući različite potrebe korisnika, od cene do preciznosti.

Pametni satovi danas ne služe samo za praćenje zdravstvenih podataka, već mogu funkcionisati i kao virtuelni fitnes treneri ili kao modni dodaci koji izražavaju vaš stil. Zato se postavlja ono najvažnije pitanje – koji model pametnog sata i koji brend, zaista vredi kupiti ove godine?

Tom’s Guide je izdvojio 6 najboljih pametnih satova za 2024. godinu na osnovu različitih kriterijuma. Bilo da cenite isplativost ili funkcije praćenje zdravlja, možete pronaći odgovarajući model za sebe.

shutterstock-samsung-galaxy-watch-5-pro.jpg

Shutterstock 

Najbolji pametni sat za iPhone korisnike: Apple Watch Series 10

Ako ste korisnik iPhone-a, nema sumnje da je Apple Watch Series 10, deo istog ekosistema, vaš prvi izbor. Najnovija generacija ima tanje i lakše kućište, najudobniji je za nošenje, a ekran podržava jasniji prikaz iz više uglova. Problem nedovoljne osvetljenosti je rešen, iako “Tom’s Guide” smatra da u realnosti nije ogromno unapređenje u odnosu na prethodnu generaciju, ipak predstavlja primetan korak na bolje.

apple 10.jpg

Future printscreen 

Najisplativiji pametni sat: Apple Watch SE

Sa trenutnom cenom, Apple Watch SE pruža osnovno Apple Watch iskustvo za veoma pristupačnu svotu novca, a njegov ukupni kvalitet i funkcije su prilično pouzdane. Izabran je kao najisplativiji pametni sat. Međutim, treba napomenuti da Apple Watch SE podržava samo iPhone uređaje, dok se Android telefoni ne mogu upariti sa ovim uređajem.

Apple se.jpg

Toms Guide printscreen 

Najisplativiji pametni sat za Android: Galaxy Watch 7/Pixel Watch 3

Samsung Galaxy Watch 7, ima najkompletnije funkcije u svom cenovnom rangu, uključujući analizu zdravstvenih funkcija podržanu veštačkom inteligencijom, omogućavajući korisnicima da u svakom trenutku razumeju stanje svog tela. Takođe se može besprekorno upariti sa ekosistemom Galaxy mobilnih telefona, čineći ga najpovoljnijim za vrhunsko iskustvo pametnog sata.

S druge strane, veoma dobar izbor je i Google Pixel Watch 3 prepoznat po svom elegantnom izgledu i bogatijim mogućnostima praćenja zdravlja. Ove godine lansiran je dodatni model sa većim prečnikom kućišta od 45 mm, nudeći korisnicima više izbora prilikom odabira stila.

Najbolji Fitbit sat: Fitbit Sense 2

Iako je Fitbit zvanično preuzet od strane Google-a, i dalje ima mnogo vernih korisnika. Najčistiji Fitbit sat na tržištu trenutno je Fitbit Sense 2. Iako nema bogate pametne funkcije, njegovi rezultati u praćenju zdravlja, vežbanja, stresa i podataka o odmoru su i dalje vrlo dobri i korisni.

Fitbit sense 2.jpg

Future printscreen 

Najprecizniji sat za praćenje sportskih aktivnosti: Garmin Venu 3

Ako želite da pratite podatke o vežbanju putem pametnog sata, prva preporuka je Garmin Venu 3, koji ima sveobuhvatne alate za praćenje vežbanja i precizan GPS. Takođe ima ugrađen Garmin Coach za pomoć prilagođavanju trening planova, što je dovoljno da funkcioniše kao ozbiljan fitnes trener.

Garmin venu.jpg

Toms Guide printscreen 


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE