Radio BalkanFox

Ovo može da uradi samo MUŠKARAC koji LUDO VOLI ŽENU (FOTO+GALERIJA)

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, već neko vreme uživa u vezi sa starijim biznismenom, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Njen emotivni partner, bogati preduzetnik Dragan Stanković, čini se da je osvojio Jovanino srce, a njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće životne ljubavi i da se ne odvajaju.

Jovana je nedavno otkrila da provodi tri dana nedeljno u Grockoj kod Dragana, a četiri dana u svom stanu na Dorćolu, koji je nedavno kupila i opremila, po svojoj meri i ukusu.

Nedavno su ih paparaci uhvatili kako vežbaju u jednoj teretani u centru prestonice, a nakon toga, Dragan je došao po nju u automobilu marke „Audi“. Ono što je privuklo pažnju javnosti su tablice na Draganovom automobilu koje imaju slova „JJ“, inicijale Jovaninog imena i prezimena. Da li je ovo samo slučajnost ili je Dragan tako odlučio u znak ogromne ljubavi prema svojoj izabranici zna samo on, ali u svakom slučaju ova neobična podudarnost, čak i da je slučajna, Jeremićevoj mora da imponuje.

 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragan Stanković se ne odvaja od svoje lepše polovine Jovane Jeremić

Inače, Jovana i svoj prvi susret sa vlasnikom Pinka smatra sudbonosnim u poslovnom smislu, te neretko govori o detaljima tog sastanka sa Željkom Mitrovićem.

Izjavila je da je Željko pozvao na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne, te se pojavio kao što je i obećao.

Istakla je da je on bio jedini muškarac u njenom životu koji joj je unapred dao novac, iako nije znao da li će imati rejting.

Više je verovao u mene, nego ja sama – zaključila je Jovana.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE