Radio BalkanFox

Suprug Cece Ražnatović bio je znatno viši od nje

Suprug Cece Ražnatović bio je znatno viši od nje

Ceca Ražnatović kako mnogi kažu ima idealnu visinu i težinu. Po njenim rečima, visoka je 173 centimetra, međutim, malo je poznato koliko je bio visok Željko, suprug Cece Ražnatović i da li je bio viši od nje.

Suprug Cece Ražnatović svet portal svetSuprug Cece Ražnatović svet portal svet

ATA images

Najpopularniji par devedesetih godina izgledao je veoma skladno, a velika razlika u godinama između njih nije se primećivala, za razliku od one u visini.

Suprug Cece Ražnatović imao jednu nogu kraću

Iako je oduvek nosila veoma visoke potpetice, bilo je očigledno da je Željko bio znatno viši od Cece. Međutim, ono što niko nije primećivao, a samo retki su znali je to da je Ražnatović imao jednu nogu kraću od druge.

– Samo je porodica znala da je on kao mali slomio bio butnu kost, pa mu je jedna noga bila kraća od druge za 1.5 cm, ali se to nije primećivalo – otkrila je njegova prva supruga Ljiljana.

Ljiljana je isto kao i Ceca govorila da je Željka krasila velika hraborst. Folk diva je više puta isticala da je nikad u životu nije srela tako hrabrog čoveka kao što je bio Željko. Pored hrabrosti, govorila je da je kod njega privukao i njegov izgled, koji su nasledili i njegovi unuci, koji su kako Veljko kaže, dedine kopije. S obzirom na to da su Cecina i Željkova deca veoma visoka, jasno je da on nije bio nizak čovek, a podaci sa interneta kažu da je bio visok 190 centimetara.

 

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE